Ingrasamant Fitohorm 24Mg cu magneziu 1L

Fitohorm 24Mg - ingrasamant foliar si stimulator nutritiv, mono-element pe baza de magneziu, stimuleaza producerea clorofilei, optimizeaza fructificarea, deci creste gradul de porductie.

34

Cantitate

Cumpără în rate?

Mai multe informații

Ingrasamantul Fitohorm 24Mg este un ingrasamant pe baza de magneziu cu formatori chelati.

Caracteristici Ingrasamant Fitohorm 24Mg

Magneziul are un rol important in crearea unei cantitati ridicate de clorofila, care joaca un rol important in viata plantei. Deficientele pot aparea in sere si solarii de cele mai multe ori din cauza consumului excesiv, spalarii sau din cauza asa numitilor nutrienti antagonisti - potasiu, cupru, magneziu si ioni de amoniu. Carenta de magneziu se observa pe frunzele adulte, care devin pale, se transforma in galben, clorofila ramanand doar in venele frunzelor- cloroza. Frunzele astfel afectate vor cadea mai repede, iar fructele dezvoltate vor fi seci.

Ingrasamantul Fitohorm 24Mg previene sau remediaza simptomele de deficienta nutritiva. Este in acelasi timp ingrasamant si solutie nutritiva. Se poate folosi si ca adjuvant in cresterea capacitatii de rezistenta in fata bolilor, cauzate de deficienta de magneziu. Influenteaza cresterea plantelor si productia. Este un activator de enzime si ajuta la pastrarea unui echilibru al cantitatii de apa din plante.

Compozitie Ingrasamant Fitohorm 24Mg

  • oxid de magneziu (MgO) - 6.6%;
  • magneziu solubil (Mg)-4%; 
  • EDDSHA formator de chelat

Aplicare Ingrasamant Fitohorm 24Mg

Se aplica foliar pe toate tipurile de culturi, in functie de nevoia de nutritie. Magneziul joaca un rol indispensabil in special pentru culturile de grau, floarea soarelui si pomi fructiferi.

- fertilizator foliar: 5-10 L/ha/tratament, pentru gradini hobby: 1-2 % concentratie (100-200 ml/10L apa)
- stimulator nutritiv: 0.1-0.5 % concentratie (1-5L /1000L apa)

Tratamentul se repeta de 2 - 6 ori, in perioada de crestere vegetativa, in functie de nevoile de nutritie.

Indicatii utilizare si pastrare:

Produsul se poate aplica combinat cu alte produse de protectie a plantelor- pesticide. Inainte de amestecare se verifica compatibilitatea cu acestea.

Se pastreaza in ambalaj original, in loc ferit de soare, umbros si racoros. Nu se tine aproape de hrana si bauturile pentru animale.

Se va evita contactul cu ochii si pielea. In caz de contact se spala locul din abundenta.

Nu se lasa la indemana copiilor!!!

 

 

Specificatii

Plante tratate Floarea soarelui, Grau, Legume, Legume sera, Plante cu flori, Plante ornamentale, Plante verzi, Pomi fructiferi, Vita de vie
Producator FitoHorm Kft.
Ambalaj produs flacon 1 L
Elemente Magneziu (MgO)
Aplicare ingrasamant Foliar
Ambalaj Flacon 1 L

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie