Seminte BIO Rucola 4g

Seminte BIO Rucola 4g – planta timpurie cu frunze aromate, ideala pentru consum in stare proaspata. Frunzele cresc rapid, astfel incat va vei bucura de beneficiile sale. Plantati in gradina sau in jardiniere, pentru a va bucura tot anul de frunze proaspete!

7.3

Cantitate

Cumpără în rate?

Mai multe informații

Seminte BIO Rucola 4gplanta timpurie cu frunze aromate, ideale pentru consum in stare proaspata. Frunzele cresc rapid, necesita conditii moderate de temperatura si lumina si se preteaza inclusiv culturilor in jardiniere sau ghivecelor din locuinta dumneavoastra.

 

Caracteristici Seminte BIO Rucola 4g

Rucola este o planta anuala, timpurie. Se dezvolta rapid si poate atinge inaltimea de 30cm. Plantele produc frunze de culoare verde, subtiri si crestate pe margini. Ele pot fi recoltate odata ce cresc, iar planta continua sa produca frunze noi. Rucola nu este pretentioasa fata de lumina, insa este indicat ca plantele sa fie asezate intr-un loc insorit sau cu semi-umbra, ferite de razele directe ale soarelui. Lumina prea puternica altereaza aroma frunzelor. Cultura de rucola poate fi infiinta inclusiv in locuinta dumneavoastra, pentru a va bucura mereu de frunze proaspete si gustoase.

 

Instructiuni de semanare si recoltare Seminte BIO Rucola 4g

Semanare: februarie – martie, iulie – octombrie, in spatii protejate, la distanta 12-20 cm x 3-5 cm.

Recoltare: aprilie – mai, septembrie – octombrie.

Bogate in betacaroten si luteina, frunzele de rucola ajuta la imbunatatirea vederii, in special pe cea nocturna. Nivelul ridicat de minerale (potasiu, calciu, magneziu) din rucola contribuie la mentinerea sanatatii sistemului vascular si previne aparitia bolilor cardiovasculare. Rucola este folosita cu succes in salate, paste sau pe pizza, ea oferind o aroma usor amaruie si delicioasa preparatelor culinare.

 

Specificatii

Producator Agrosel
Perioada de vegetatie Timpuriu
Destinatie Comercializare, Consum, Consum in stare proaspata, gradini hobby, Industrializare
Sistem de cultura Balcon, Ghiveci, Sere si solarii incalzite, Solarii neincalzite
Marime Medie

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie