Seminte BIO Varza creata Vertus 2 2,5g

Seminte BIO Varza creata Vertus 2 2,5g – soi tardiv de varza creata, ce produce capatani turtite, care ating greutatea de 1,5-2,5kg. Rezistent atat la temperaturile ridicate, cat si la cele scazute.

5.9

Cantitate

Cumpără în rate?

Mai multe informații

Seminte BIO Varza creata Vertus 2 2,5gsoi tardiv de varza creata, ce produce capatani turtite, care ating greutatea de 1,5-2,5kg. Rezistent atat la temperaturile ridicate, cat si la cele scazute.

 

Caracteristici Seminte BIO Varza creata Vertus 2 2,5g

Vertus 2 este un soi tardiv de varza creata, apreciat pentru toleranta sa la temperaturi extreme. Plantele produc capatani cu forma turtita, frunze gofrate si greutatea intre 1,5 si 2,5 kg. Cultura de varza creata Vertus 2 prefera un sol fertil, reavan, usor-mijlociu. Datorita frunzelor crete, plantele necesita o cantitate mai mare de apa fata de varza alba comuna. Varza creata se preteaza atat culturilor din perioadele cu zi lunga cat si celor din perioadele cu zi neutra. Semintele din acest ambalaj acopera o suprafata de 350-360 metri liniari.

 

Instructiuni de semanare si recoltare Seminte BIO Varza creata Vertus 2 2,5g

Semanare: martie, in rasadnita. Transplantarea rasadurilor se face dupa 45 zile de la semanare, dupa schema 50 cm x 50 cm.

Recoltare: septembrie – octombrie.

Bogata in vitamine, magneziu, calciu, fosfor, fier, fibre, varza creata Vertus 2 este recomandata in curele de slabire si detoxifiere. Consumatorii de varza creata beneficiaza de proprietatile antiinflamatoare si anticancerigene pe care aceasta leguma le are. Este un aliment versatil, ce poate fi adaugat in salate proaspete, dar si in alte preparate culinare. 

Specificatii

Producator Agrosel
Perioada de vegetatie Tardiv
Destinatie Comercializare, Consum, Consum in stare proaspata, Industrializare
Sistem de cultura Camp, Sere si solarii incalzite, Solarii neincalzite
Marime 1,5 - 2 kg, 2 - 2,5 kg

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie