Seminte BIO Salata rosie Red Salad Bowl 2,5g

Seminte BIO Salata rosie Red Salad Bowl 2,5g – soi timpuriu de salata creata, ce produce frunze de culoare rosu-maroniu. Are crestere rapida, emite tarziu tije florale si nu este sensibila la mana.

 

5.9

Mai multe informații

Seminte BIO Salata rosie Red Salad Bowl 2,5gsoi timpuriu de salata creata, ce produce frunze de culoare rosu-maroniu. Are crestere rapida, emite tarziu tije florale si nu este sensibila la mana.

 

Caracteristici Seminte Bio Salata rosie Red Salad Bowl 2,5g

Red Salad Bowl este un soi timpuriu de salata, ce formeaza frunze crete, de culoare rosu-maroniu. Daca nivelul de umiditate este ridicat, iar cultura se situeaza intr-un loc cu lumina din abundenta, frunzele de salata se dezvolta intr-o perioada scurta de timp si tijele florale sunt emise cu intarziere. Avantajul salatei Red Salad Bowl este toleranta la mana. Pentru ca frunzele de salata rosie sa nu aiba un continut prea ridicat de nitrati este recomandat sa evitati excesul de azot. Cantitatea de seminte din ambalaj acopera o suprafata de 600-650 metri liniari. 

 

Instructiuni de semanare si recoltare Sminte BIO Salata rosie Red Salad Bowl 2,5g

Semanare: martie, august – septembrie, direct in camp. Schema de semanare este 40 cm x 25-30 cm.

Recoltare: aprilie – mai, septembrie – octombrie. 

Consumul regulat de salata rosie Red Salad Bowl trateaza problemele gastrointenstinale si imbunatateste sistemul osos. Bogata in vitamina K, salata rosie Red Salad Bowl ajuta la tratarea bolilor neurologice precum Alzheimer. Frunzele de salata rosie se folosesc la pregatirea salatelor de legume proaspete si racoritoare.

Specificatii

Producator Agrosel
Destinatie Comercializare, Consum, Consum in stare proaspata, Gradina, Industrializare
Sistem de cultura Camp, Sere si solarii incalzite, Solarii neincalzite
Perioada de recoltare Primavara, Toamna

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie