Seminte BIO Patrunjel de frunza Commun 2 2g

Seminte BIO Patrunjel de frunze Commun 2 – soi semitimpuriu, rezistent la frig, ce dezvolta frunze netede si viguroase, de culoare verde-inchis. Ajuta la detoxifierea organismului, la tratarea infectiilor si bolilor renale.

8

Cantitate

Cumpără în rate?

Mai multe informații

Seminte BIO Patrunjel de frunze Commun 2  – soi semitimpuriu, rezistent la frig, ce dezvolta frunze netede si viguroase, de culoare verde-inchis. Ajuta la detoxifierea organismului, la tratarea infectiilor si bolilor renale.

 

Caracteristici Seminte BIO Patrunjel de frunze Commun 2 

Patrunjelul de frunze Commun 2 este un soi semitimpuriu, ce dezvolta predominant partea aeriana a plantei. La maturitate, frunzele de patrunjel au culoarea verde-inchis, sunt viguroase si netede. In conditii optime, acest soi are o lastarire puternica.

Patrunjelul de frunze Commun 2 suporta temperaturile reduse, dar si locurile cu semiumbra. Cultura de patrunjel prefera solul reavan, bine structurat, bogat in humus. Se recomanda recoltarea frunzelor exterioare ale rozetei, pentru a asigura o cultura mai indelungata. Semintele din acest ambalaj acopera o suprafata de 40-50 metri liniari. 

 

Instructiuni de semanare si recoltare Seminte BIO Patrunjel de frunze Commun 2 

Semanare: noiembrie, februarie – aprilie, direct in camp. Schema de semanare este 20-25 cm x 3-4 cm.

Recoltare: aprilie – octombrie.

Consumat regulat, patrunjelul de frunze Commun 2 ajuta la purificarea sangelui si la tratarea problemelor renale. Frunzele de patrunjel sunt des utilizate la aromatizarea diverselor preparate culinare, insa pot fi consumate si ca ingredient principal in sucuri ori salate.

Specificatii

Producator Agrosel
Perioada de vegetatie Semi-timpuriu
Destinatie Comercializare, Congelare, Conservare, Consum in stare proaspata
Tip frunze

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie