Seminte BIO Salata Regina di Maggio 2.5g

Seminte BIO Salata Regina di Maggio 3g – soi timpuriu de salata, ce formeaza capatana rotunda, medie ca dimensiune, de culoare verde deschis. Se preteaza culturilor in camp deschis, din perioada primaverii si a toamnei.  

7.3

Cantitate

Cumpără în rate?

Mai multe informații

Seminte BIO Salata Regina di Maggio – soi timpuriu de salata, ce formeaza capatana rotunda, medie ca dimensiune, de culoare verde deschis. Se preteaza culturilor in camp deschis, din perioada primaverii si a toamnei.  

 

Caracteristici Seminte BIO Salata Regina di Maggio

Regina di Maggio este un soi timpuriu de salata, ce produce capatani de culoare verde deschis, forma rotunda si marime medie. Se cultiva in camp deschis atat primavara, cat si toamna. Cultura de salata Regina di Maggio necesita un sol bogat in humus, mijlociu, bine drenat.

Plantele nu sunt pretentioase fata de lumina, insa au nevoie ca umiditatea solului sa ramana constanta. Se recomanda infiintarea culturilor de salata doar in perioadele cu zi scurta, pentru a evita formarea tulpinii florale. Suprafata de acoperire a semintelor din plic este de 700-750 metri liniari.

 

Instructiuni de semanare si recoltare Seminte BIO Salata Regina di Maggio

Semanare: martie, august – septembrie, direct in camp. Semanarea se face dupa schema 40 cm x 25-30 cm.

Recoltare: aprilie – mai, septembrie – octombrie.

Datorita nivelului scazut de calorii, salata Regina di Maggio contribuie la mentinerea unui regim alimentar sanatos si este un aliment util in curele de slabire. Salata Regina di Maggio este bogata in vitaminele A, B6 si C, potasiu, magneziu si calciu, benefice inimii, creierului si tractului digestiv.

Specificatii

Producator Agrosel
Destinatie Comercializare, Consum, Consum in stare proaspata, Gradina, Industrializare
Sistem de cultura Camp
Perioada de recoltare Primavara, Toamna

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie