Cosul meu:

0 produs(e) - 0,00 RON
Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi.

0

Seminte, pesticide, unelte, utilaje, garduri electrice, irigatii - Tel: 0724 239 143, 0722 410 174 - Transport cu Posta, Nemo, Fan, Urgent

Livrare in 24-48h de la confirmarea telefonica a comenzii!

Te ajutam sa gasesti cea mai potrivita solutie!

numar telefon0724 239 143/ 0722 410 174 

Transport GRATUIT la comenzi cu valoare de minim 500 lei, in limita a 20kg! 

(cu exceptia utilajelor si sculelor, turbei presate si ingrasamintelor solide, in localitatile cu acoperire)

Insecticid cires, visin

Insecticid cires, visin

Insecticid cires si visin

Insecticidele la cires si visin combat daunatorii care ataca acesti pomi fructiferi, cei mai importanti daunatori fiind:

Viermele cireselor (Rhagoletis cerasi)→ Viermele cireselor (Rhagoletis cerasi) produce cele mai mari pagube la cires si visin. Larvele ierneaza in sol, se transforma in muste si apar primavara devreme. Femelele depun oua sub pielita fructelor. Apoi apar larvele, care patrund in fruct. Insecticidul la cires si visin se aplica in perioada de zbor a adultilor, pentru a-i impiedica sa depuna ouale: dupa 15 mai sau cand au fost depistati primii adulti cu ajutorul capcanelor. Musca se recunoaste dupa desenul in forma de V de pe aripi. Un alt indicator al perioadei este momentul cand fructele incep sa se ingalbeneasca.

 Paduchele negru al ciresului si visinului (Myzus cerasi) Paduchele negru al ciresului si visinului (Myzus cerasi) este o specie polifaga, care ataca ciresul si visinul la inceputul primaverii. Frunzele se deformeaza, se rasucesc si raman stranse in buchete. Din cauza dejectiilor, frunzele lucesc, sunt lipicioase si atrag furnicile. Insecticidul la cires si visin se aplica primavara, la aparitia primei colonii, cand atacul nu e prea vizibil. Va recomandam sa alegeti un insecticid care protejeaza albinele, deoarece paduchii sunt prezenti din perioada de inflorire si pana la recoltare.

Viespea frunzelor (Caliroa limacina)→ Viespea frunzelor (Caliroa limacina) ataca frunzele, consumand doar cateva straturi de celule de la suprafata. Frunzele devin transparente. De regula, pagubele nu sunt importante, de aceea nu e nevoie de aplicarea unui insecticid la cires si visin.

 Insecticidele pentru cires si visin le gasiti accesand link-ul:

http://www.ferma-gradina.ro/pesticide/insecticide.html?tip_cultura=376

Newsletter
Ferma Gradina
Inscrieti-va la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu promotiile oferite de magazinul nostru.