Seminte BIO Sfecla rosie Detroit 2 3g

Seminte BIO Sfecla rosie Detroit 2 – soi semitimpuriu de sfecla rosie, ce dezvolta radacini rotunde, carnoase, de culoare rosu-inchis. Recomandata in curele de slabire, la protejarea ficatului si a sistemului imunitar.

7.3

Cantitate

Cumpără în rate?

Mai multe informații

Seminte BIO Sfecla rosie Detroit 2 – soi semitimpuriu de sfecla rosie, ce dezvolta radacini rotunde, carnoase, de culoare rosu-inchis. Recomandata in curele de slabire, la protejarea ficatului si a sistemului imunitar.

Caracteristici Seminte BIO Sfecla rosie Detroit 2

Sfecla rosie Detroit 2 este un soi semitimpuriu, a carui perioada de vegetatie este de 60 zile. Plantele dezvolta radacini carnoase, de culoare rosu-inchis si forma globuloasa. Sfecla rosie Detroit 2 se dezvolta optim la temperaturi intre 15 si 20 grade Celsius, in perioade cu zi lunga (cel putin 10 ore de lumina). Cultura de sfecla rosie necesita sol bogat in potasiu si humus. Acest soi este destinat atat culturilor principale, cat si celor succesive. Continutul plicului de seminte acopera 40-45 metri liniari de cultura.

Instructiuni de semanare si recoltare seminte BIO Sfecla rosie Detroit 2 

Semanare: mai – iulie, direct in camp, la distanta 30-40 cm x 12-15 cm. Semintele germineaza bine la temperaturi de minim 7-8 grade Celsius.

Recoltare: august – octombrie.

Sfecla rosie Detroit 2 este bogata in nitrati, ceea ce ajuta la reglarea tensiunii arteriale. Datorita continutului de zinc, vitaminele A si C, fier, sfecla rosie Detroit 2 ajuta organismul uman la producerea de anticorpi si sustine sistemul imunitar. Aceste radacini gustoase pot fi servite in stare proaspata, in salate sau sucuri, dar si conservate sub forma de muraturi. 

 

 

Specificatii

Producator Agrosel

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie