Seminte BIO Ridichi Saxa 2 3g

Seminte BIO Ridichi Saxa 2 3g – soi extratimpuriu, destinat culturilor fortate. Radacinile rotunde si crocante ajuta la detoxifierea organismului si reduc riscul de aparitie al cancerului.

5.9

Cantitate

Cumpără în rate?

Mai multe informații

Seminte BIO Ridichi Saxa 2 3gsoi extratimpuriu, destinat culturilor fortate. Radacinile rotunde si crocante ajuta la detoxifierea organismului si reduc riscul de aparitie al cancerului.

 

Caracteristici Seminte BIO Ridichi Saxa 2 3g

Ridichile Saxa 2 sunt un soi extratimpuriu, ce se preteaza culturilor fortate. Plantele dezvolta radacini tuberizate de culoare rosu intens si forma globuloasa. Miezul radacinii este alb, crocant si gustos. Radacinile se dezvolta optim la temperaturi de 16-18 grade Celsius.

Cultura de ridichi Saxa 2 necesita amplasarea intr-un sol bogat in humus, usor si afanat. Este important ca nivelul umiditatii sa fie constant, deoarece lipsa apei afecteaza formarea si cresterea radacinilor. Perioadele cu zi lunga si temperatura ridicata defavorizeaza dezvoltarea radacinilor tuberizate. Semintele din acest plic acopera o suprafata de 6-7 metri liniari.

 

Instructiuni de semanare si recoltare Seminte BIO Ridichi Saxa 2 3g

Semanare: februarie – aprilie, august – octombrie, direct in camp, la distanta 12-15 cm x 3-4 cm.

Recoltare: martie – mai, septembrie – octombrie.

Ridichile Saxa 2 ajuta procesele de curatare a sangelui si detoxifiere a organismului. Bogate in fibre si cu un continut scazut de carbohidrati, acestea pot fi consumate in curele de slabire. Usor picante, crocante si delicioase, ridichile sunt ideale pentru consumul in stare proaspata.

Specificatii

Producator Agrosel
Perioada de vegetatie Extra-timpuriu
Culoare Rosu-intens
Perioada de recoltare Primavara, Toamna

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie