Seminte BIO Morcovi Nantes 2 2g

Seminte Bio Morcovi Nantes 2 2g – soi timpuriu de morcovi, potriviti pentru recoltare dupa 80-95 zile de la semanare. Produce radacini portocalii, cu varf rotunjit si forma cilindrica, cu lungimea de 17-19 cm.

5.9

Cantitate

Cumpără în rate?

Mai multe informații

Seminte Bio Morcovi Nantes 2 2g – soi timpuriu de morcovi, potriviti pentru recoltare dupa 80-95 zile de la semanare. Produce radacini portocalii, cu varf rotunjit si forma cilindrica, cu lungimea de 17-19 cm.

 

Caracteristici Seminte Bio Morcovi Nantes 2 2g

Morcovii Nantes 2 apartin unui soi timpuriu, cu perioada de vegetatie intre 80 si 95 zile. Radacinile tuberizate pot atinge lungimea de 17-19 cm, au forma cilindrica, varful rotunjit si culoarea portocalie.

Plantele se dezvolta optim la temperaturi de 18-20 grade Celsius, intr-un sol usor, fertil, neutru. Cresterea morcovilor Nantes 2 este favorizata de lumina si umiditate din abundenta. Pentru a evita aparitia radacinilor ramificate este recomandat ca morcovii sa nu fie cultivati in sol greu sau fertilizat cu gunoi de grajd. Continutul ambalajului acopera o suprafata de 60-70 metri liniari.  

 

Instructiuni de semanare si recoltare Seminte BIO Morcovi Nantes 2 2g

Semanare: septembrie, martie – aprilie, direct in camp. Distanta de semanare este 20-25 cm x 4-5 cm.

Recoltare: mai – noiembrie.

Morcovii Nantes 2 sunt bogati in betacaroten si luteina, ceea ce ajuta la mentinerea sanatatii ochilor. Datorita continutului bogat de fibre, sustin o digestie normala si ajuta la reglarea colesterolului din sange. Morcovii sunt un ingredient ideal in salate, sucuri, deserturi si supe.

Specificatii

Producator seminte Agrosel
Perioada de vegetatie Timpuriu
Destinatie Comercializare, Consum, Consum in stare proaspata, Industrializare

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie