Seminte BIO Marar Agromar 3g

Seminte BIO Marar Agromar 3g – planta anuala, ale carei frunze si inflorescente se utilizeaza la condimentarea si aromatizarea preparatelor culinare. Se consuma proaspete, dar si deshidratate.

5.9

Mai multe informații

Seminte BIO Marar Agromar 3gplanta anuala, ale carei frunze si inflorescente se utilizeaza la condimentarea si aromatizarea preparatelor culinare. Se consuma proaspete, dar si deshidratate.

 

Caracteristici Seminte BIO Marar Agromar 3g

Mararul Agromar este o planta erbacee, anuala, a carei inaltime atinge 90-120cm. Plantele sunt rezistente la temperaturi reduse si se dezvolta optim la 16-18 grade Celsius. Desi mararul nu are pretentii fata de lumina, lipsa acesteia cauzeaza formarea de frunze mai putin aromate. In faza de germinare si la inceputul vegetatiei, cultura de marar Agromar necesita un nivel ridicat de umiditate. Frunzele si inflorescentele de marar sunt consumate atat in stare proaspata, cat si deshidratate. Se obisnuieste ca mararul sa fie cultivat alaturi de morcov sau patrunjel.

 

Instructiuni de semanare si recoltare Seminte BIO Marar Agromar 3g

Semanare: martie – mai, iulie, direct in camp, la distanta 20 cm x 2-3 cm.

Recoltare: mai – ocombrie.

Uleiul esential extras din marar poate fi utilizat ca antiseptic sau anestezic local. Mararul Agromar contine vitaminele A si C, acid folic, betacaroten, care sustin organismul in lupta impotriva agentilor patogeni. Este des utilizat in salate, ciorbe, tocane si tarte, pentru prospetimea si aroma placuta.   

Specificatii

Producator Agrosel
Durata de viata anuala

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie