Seminte BIO Vinete Black Beauty 1,25g

Seminte BIO Vinete Black Beauty 1,25g – soi semitimpuriu de vinete cu forma ovoida, culoare mov inchis si aroma placuta. Fructele ating dimensiunea de 15 cm x 12 cm si se pastreaza proaspete circa o saptamana dupa recoltare.

 

5.9

Cantitate

Cumpără în rate?

Mai multe informații

Seminte BIO Vinete Black Beauty 1,25gsoi semitimpuriu de vinete cu forma ovoida, culoare mov inchis si aroma placuta. Fructele ating dimensiunea de 15 cm x 12 cm si se pastreaza proaspete circa o saptamana dupa recoltare.

 

Caracteristici Seminte BIO Vinete Black Beauty 1,25g

Black Beauty este un soi semitimpuriu de vinete, ce ajung la maturitate fiziologica dupa o perioada de 80-90 zile de la semanare. Plantele produc fructe de culoare mov inchis, cu forma ovoida si dimensiunea de 15 cm x 12 cm. Vinetele Black Beauty sunt iubitoare de caldura si se dezvolta optim la temperaturi de 27-32 grade Celsius.

Cultura de vinete trebuie sa fie situata pe un sol bine drenat si fertil, care se incalzeste usor. Necesita lumina si apa din abundenta. Daca se asigura un loc de pastrare umed si cu temperatura de 8-10 grade Celsius, fructele recoltate se mentin proaspete aproximativ o saptamana. Cantitatea de seminte din plic acopera 110-120 metri liniari de cultura.  

 

Instructiuni de semanare si recoltare Seminte BIO Vinete Black Beauty 1,25g

Semanare: martie, in spatii protejate. Rasadurile obtinute se transplanteaza in luna mai, la distanta 70-80 cm x 40-45 cm.

Recoltare: iulie – septembrie.

Daca sunt consumate atat miezul, cat si coaja vinetelor Black Beauty, organismul uman este hranit cu fitonutrienti esentiali. Continutul ridicat de fibre din vinetele Black Beauty ajuta la mentinerea sanatatii sistemului digestiv si reduce riscul de aparitie al cancerului de colon. Coapte, prajite sau pregatite la abur, vinetele isi pastreaza aroma deosebita si textura placuta.

Specificatii

Producator Agrosel
Perioada de vegetatie Semi-timpuriu
Destinatie Comercializare, Conservare, Consum, Consum in stare proaspata, cultura mare, Industrializare
Sistem de cultura Camp

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie