Seminte BIO Spanac Matador 6g

Seminte BIO Spanac Matador 6g – soi semitimpuriu cu crestere viguroasa, ce produce frunze netede si ovale. Plantele sunt rezistente la temperaturi scazute si au avantajul ca emit tijele florale cu intarziere. 

 

5.9

Cantitate

Cumpără în rate?

Mai multe informații

Seminte BIO Spanac Matador 6gsoi semitimpuriu cu crestere viguroasa, ce produce frunze netede si ovale. Plantele sunt rezistente la temperaturi scazute si au avantajul ca emit tijele florale cu intarziere.

 

Caracteristici Seminte BIO Spanac Matador 6g

Matador este un soi semitimpuriu de spanac, apreciat pentru rezistenta sa la temperaturile reduse. Frunzele produse de plante sunt netede, au culoarea verde-inchis si forma ovala. Spanacul Matador se dezvolta optim in perioadele cu zi scurta, pe soluri mijlocii, bogate in humus, permeabile. Acest soi de spanac emite mai tarziu tijele florale. Pentru a reduce cantitatea de nitrati din frunze, acestea trebuie recoltate fara tulpina sau petiol. Continutul plicului cu seminte acopera 13-15 metri liniari de cultura.

 

Instructiuni de semanare si recoltare Seminte BIO Spanac Matador 6g

Semanare: februarie – martie, iulie – octombrie, direct in camp, la distanta 12-20 cm x 3-5 cm. Semintele de spanac germineaza la temperaturi de minim 2-3 grade Celsius.

Recoltare: aprilie – mai, septembrie – octombrie.

Spanacul Matador reprezinta o importanta sursa de calciu si fier, care mentin sanatatea muschilor, a tesuturilor si a oaselor. Frunzele fragede si aromate sunt consumate in stare proaspata, dar sunt ideale si in tarte, sosuri, garnituri sau supe.

Specificatii

Producator Agrosel
Perioada de vegetatie Semi-timpuriu

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie