Seminte BIO Tomate Ace 55 VF 0,5g

Seminte BIO Tomate Ace 55 VF 0,5g – soi semitimpuriu de tomate mari, rotund turtite. Plantele cresc nedeterminat si dezvolta fructe rosii, cu greutatea de aproximativ 140-180g.

 

5.9

Mai multe informații

Seminte BIO Tomate Ace 55 VF 0,5gsoi semitimpuriu de tomate mari, rotund-turtite. Plantele cresc nedeterminat si dezvolta fructe rosii, cu greutatea de aproximativ 140-180g.

 

Caracteristici Seminte BIO Tomate Ace 55 VF 0,5g

Ace 55 VF este un soi semtimpuriu de rosii cu crestere nedeterminata. Este destinat culturilor in camp deschis. Plantele viguroase produc fructe rotund-turtite, cu dimensiune mare si greutatea de 140-180g. Tomatele Ace 55 VF au culoare rosie, sunt lucioase si atractive. Deoarece plantele sunt sensibile la temperaturi reduse, acestea au nevoie de 17-23 grade Celsius pentru a se dezvolta si fructifica optim. Umiditatea trebuie sa fie in cantitati moderate, iar lumina trebuie sa fie prezenta din abundenta. Tomatele prefera solurile acide, astfel incat nu este recomandat ca in anul culturii sa aplicati pe sol amendament calcaros. Suprafata de acoperire a continutului din plic este 100-130 metri liniari.  

 

Instructiuni de semanare si recoltare Seminte BIO Tomate Ace 55 VF 0,5g

Semanare: martie, in spatii protejate; aprilie – mai, in camp. Rasadurile se transplanteaza in aprilie – mai, respectiv in mai – iunie, la distanta 70-90 cm x 25-30 cm.

Recoltare: iulie – septembrie.

Datorita continutului ridicat de betacaroten, licopen si luteina, tomatele Ace 55 VF contribuie la detoxifierea organismului uman. Bogate in vitaminele A si C, tomatele actioneaza benefic asupra pielii si a parului. Tomatele Ace 55 VF pot fi consumate proaspete, dar si utilizate la prepararea anumitor supe, sucuri ori sosuri. 

Specificatii

Producator Agrosel
Perioada de vegetatie Semi-timpuriu
Destinatie Comercializare, Conservare, Consum, Consum in stare proaspata, Industrializare
Sistem de cultura Camp
Crestere Nedeterminata
Marime 140 - 180 g

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie