Seminte Dovleac de copt Uchiki Kuri 3g

Seminte Dovleac de copt Uchiki Kuri 3g – soi apreciat pentru gustul foarte dulce si continutul de carotina mai ridicat decat in morcovi. Fructele ajung pana la 1,2–1,5kg si sunt ideale in supe, placinte, tocanite.

4

Cantitate

Cumpără în rate?

Mai multe informații

Seminte Dovleac de copt Uchiki Kuri 3gsoi apreciat pentru gustul foarte dulce si continutul de carotina mai ridicat decat in morcovi. Fructele ajung pana la 1,2–1,5kg si sunt ideale in supe, placinte, tocanite.

Caracteristici Seminte Dovleac de copt Uchiki Kuri 3g

Dovleacul de copt Uchiki Kuri este usor de recunoscut datorita formei de lacrima, tip hokkaido pe care o are fructul. Dintre toti dovlecii cu provenienta japoneza, Uchiki Kuri este cel mai raspandit soi. Intr-o perioada de vegetatie de 90 zile, planta dezvolta o tulpina viguroasa cu fructe foarte dulci, de aproximativ 1,2–1,5kg, cu coaja si pulpa portocalii.

Instructiuni de semanare si recoltare Seminte Dovleac de copt Uchiki Kuri 3g

Semanare: la jumatatea lunii mai, in cuiburi cu 2-3 seminte, la distanta 150 cm x 100 cm. Se seamana la adancimea de 2 cm in sol. Semintele germineaza la temperatura de 20–25 grade Celsius.

Recoltare: septembrie – octombrie. Dupa recoltare, dovlecii se pot pastra pana la 4–5 luni intr-un spatiu racoros.

Dovleacul de copt Uchiki Kuri reprezinta o sursa importanta de fibre, vitaminele A si C, betacaroten, potasiu si fier. Acest dovleac poate fi copt, fiert sau prajit, el fiind ideal in supe, tocanite, placinte si prajituri. De asemenea, dovleacul de copt Uchiki Kuri este o decoratiune atractiva in sezonul rece.

Specificatii

Producator Kertimag
Perioada de vegetatie Tardiv
Destinatie Comercializare, Consum, Decorativ, Industrializare
Sistem de cultura Camp, Sere si solarii incalzite, Solarii neincalzite

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie