Seminte Tomate Black Crimea 0,4g

Seminte Tomate Black Crimea – soiul cel mai vechi de tomate negre, cu fructe netede, aplatizate, cu dimensiunea de aproximativ 8–14cm. Dupa o perioada de vegetatie de 75–80 zile (soi semi-timpuriu), veti recolta tomate suculente si aromate. 

13

Cantitate

Cumpără în rate?

Mai multe informații

Seminte Tomate Black Crimea – soiul cel mai vechi de tomate negre, cu fructe netede, aplatizate, cu dimensiunea de aproximativ 8-14cm. Dupa o perioada de vegetatie de 75–80 zile (soi semi-timpuriu), veti recolta tomate suculente si aromate. 

 

Caracteristici Seminte Tomate Black Crimea

Tomatele Black Crimea apartin celui mai vechi soi de tomate negre. Plantele dezvolta fructe netede, cu forma neregulata, aplatizata. La maturitate fiziologica, tomatele ating dimensiunea de 8–14cm. Pentru o dezvoltare optima, plantele necesita apa si lumina din abundenta. Dupa o perioada de seceta, evitati udarea excesiva, deoarece poate cauza craparea fructelor.

                                                                                                               

Instructiuni de semanare si recoltare Seminte Tomate Black Crimea 

Semanare: februarie – martie, intr-un spatiu protejat; aprilie – mai, semanare directa. Transplantarea rasadurilor are loc in aprilie – mai.

Recoltare: iulie – septembrie.

Tomatele Black Crimea sunt ideale pentru consum in stare proaspata, dar si pentru conservare, deoarece sunt foarte aromate si suculente. Datorita culorii ce le caracterizeaza, tomatele Black Crimea sunt bogate in vitamine si antioxidanti, ce reduc riscul de aparitie al diabetului zaharat, al bolilor cardiovasculare si al cancerului.

 

Specificatii

Producator Prima Sementi
Perioada de vegetatie Semi-timpuriu
Destinatie Comercializare, Conservare, Consum, Consum in stare proaspata, Industrializare
Sistem de cultura Camp, Sere si solarii incalzite, Solarii neincalzite
Crestere Nedeterminata
Marime Medie

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie