Seminte Tomate Montecarlo F1 0,5g

Seminte Tomate Montecarlo F1 0,5g – soi semi-timpuriu, rezistent la boli precum Fusarium si Verticilium. Acest hibrid rustic are crestere nedeterminata si produce fructe ferme, de foarte mari dimensiuni si culoare rosu aprins.

9

Cantitate

Cumpără în rate?

Mai multe informații

Seminte Tomate Montecarlo F1 0,5gsoi semi-timpuriu, rezistent la boli precum Fusarium si Verticilium. Acest hibrid rustic are crestere nedeterminata si produce fructe ferme, de foarte mari dimensiuni si culoare rosu aprins.

 

Caracteristici Seminte Tomate Montecarlo 0,5g

Tomatele Montecarlo F1 sunt un soi semi-timpuriu, cu crestere nedeterminata. Se preteaza culturilor in camp si in sera. Planta dezvolta fructe rotunde, ferme, cu dimensiuni foarte mari. Acest hibrid rustic este rezistent atat la crapare, cat si la boli ca Fusarium sau Verticilium. Este recomandata amplasarea plantelor intr-un sol mijlociu, permeabil, bogat in fertilizanti si humus.  

 

Instructiuni de semanare si recoltare Seminte Tomate Montecarlo 0,5g

Semanare: februarie – martie, in spatiu protejat; aprilie – mai, semanare directa. Transplantarea rasadurilor are loc in aprilie – mai.

Recoltare: iulie – octombrie.

Tomatele Montecarlo F1 sunt delicioase atat consumate proaspete, cat si utilizate in diverse preparate culinare precum tocane, supe, sosuri. Datorita vitaminelor, mineralelor si antioxidantilor pe care ii contin, tomatele contribuie la mentinerea sanatatii pielii, a sistemului vascular si digestiv.

 

Specificatii

Producator Prima Sementi
Perioada de vegetatie Semi-timpuriu
Destinatie Comercializare, Conservare, Consum, Consum in stare proaspata, Industrializare
Sistem de cultura Camp, Sere si solarii incalzite, Solarii neincalzite
Crestere Nedeterminata
Marime Mare

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie