Seminte Tomate Pearson sel D’Albenga 250 sem.

Seminte Pearson sel D’Albenga 250 sem. – soi timpuriu, productiv, cu fructe mari si delicioase. Tomatele cu pulpa ferma, de culoare rosu intens, ofera un gust placut oricarei retete culinare.

 

9

Mai multe informații

Seminte Pearson sel D’Albenga 250 sem.soi timpuriu, productiv, cu fructe mari si delicioase. Tomatele cu pulpa ferma, de culoare rosu intens, ofera un gust placut oricarei retete culinare.

 

Caracteristici Seminte Tomate Pearson sel D’Albenga 250 sem.

Tomatele Pearson sel D’Albenga este un soi timpuriu, cu crestere nedeterminata. Planta dezvolta fructe mari, de culoare rosu intens, care au pulpa ferma si gustoasa. Soiul Pearson sel d’Albenga este foarte productiv.

 

Instructiuni de semanare si recoltare Seminte Tomate Pearson sel D’Albenga 250 sem.

Semanare: februarie – martie, in spatii protejate, cu transplantarea rasadurilor in aprilie – mai. Semanarea directa se face in lunile aprilie – mai.

Recoltare: iulie – octombrie.

Bogate in vitaminele A, B6, C si K, licopen, acid folic si potasiu, tomatele Pearson sel d’Albenga contribuie la inbunatatirea vederii, a pielii si a digestiei, reduce colesterolul si riscul de aparitie al bolilor cardiosvasculare. Tomatele Pearson sel d’Albenga sunt ideale atat pentru consum in stare proaspata, cat si folosite in diverse supe, sosuri, retete mediteraneene.

Specificatii

Producator seminte Prima Sementi
Perioada de vegetatie Timpuriu
Destinatie Comercializare, Consum, Consum in stare proaspata, Industrializare
Sistem de cultura Camp, Sere si solarii incalzite, Solarii neincalzite
Crestere Nedeterminata
Marime Mare

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie