Seminte Ridichi de luna Zlata 4g

Seminte Ridichi de luna Zlata 4g – soi semitimpuriu de ridichi cu radacini galbene, globuloase. Cultivati si dumneavoastra aceste seminte, pentru a va bucura atat de aroma placuta si textura crocanta a ridichilor, cat si de beneficiile pe care vi le aduc organismului.

 

2

Cantitate

Cumpără în rate?

Mai multe informații

Seminte Ridichi de luna Zlata 4gsoi semitimpuriu de ridichi cu radacini galbene, globuloase. Cultivati si dumneavoastra aceste seminte, pentru a va bucura atat de aroma placuta si textura crocanta a ridichilor, cat si de beneficiile pe care vi le aduc organismului.

Caracteristici Seminte Ridichi de luna Zlata 4g

Ridichile de luna Zlata sunt un soi semitimpuriu, care dezvolta radacini crocante si zemoase. Plantele produc radacini tuberizate cu forma globuloasa si culoare galbena. Pulpa ridichilor este alba, suculenta si are gust usor iute.

Pentru o recolta bogata si sanatoasa, este necesar ca plantele sa beneficieze de umiditate constanta, lumina si caldura din abundenta. Cultura ridichilor de luna Zlata prefera solurile bogate in materie organica, bine drenate, umede si racoroase.

Este recomandat ca recoltarea ridichilor sa nu fie realizata cu intarziere, pentru a preveni lignificarea radacinilor. Ridichile de luna Zlata sunt destinate consumului in stare proaspata.

Instructiuni de semanare si recoltare Seminte Zlata 4g

Semanare: martie – aprilie, august – septembrie, direct in camp la distanta 20cm x 5cm. Pentru a evita deformarea radacinilor tuberizate, semanarea trebuie realizata la adancimea de 1,5-2cm in sol. Temperatura minima la care germineaza semintele este de 4-5 grade Celsius.

Recoltare: aprilie – mai, septembrie - octombrie.

Ridichile de luna Zlata aduc organismului unui aport bogat de vitamina C, care asigura protectie contra racelilor sezoniere si contribuie la mentinerea elasticitatii vaselor de sange. Consumate regulat, ridichile de luna Zlata ajuta la protejarea mucoasei stomacului si la detoxifierea ficatului.

 

 

Specificatii

Producator Agrosem TG Mures
Perioada de vegetatie Semi-timpuriu
Culoare Galben
Perioada de recoltare Primavara, Toamna, Vara

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie