Seminte Ridichi de luna Tricolor 3g

Seminte Ridichi de luna Tricolor 3g – mix ridichi de luna tricolore, cu perioada scurta de vegetatie, recomandate atat pentru cultura de primavara, cat si pentru cea de toamna. 

 

3

Cantitate

Cumpără în rate?

Mai multe informații

Seminte Ridichi de luna Tricolor 3g – mix ridichi de luna tricolore, cu perioada scurta de vegetatie, recomandate atat pentru cultura de primavara, cat si pentru cea de toamna. 

 

Caracteristici Seminte Ridichi de luna Tricolor 3g

Ridichile de luna Tricolor sunt un mix de soiuri extratimpurii, cu perioada de vegetatie de aproximativ 30 de zile. Aceste ridichi sunt destinate atat culturilor de primavara, cat si celor de toamna, deoarece sunt rezistente la temperaturile scazute. Semintele germineaza la temperaturi de minim 2 grade Celsius, insa temperatura optima ar fi intre 4 si 10 grade Celsius. Mixul de seminte Tricolor este format din urmatoarele soiuri de ridichi de luna: Albena – radacina alba, Zlata – radacina galben-maronie, Viola – radacina violet. Avantajul ridichilor de luna Tricolor este faptul ca nu sunt predispuse la lignificare sau dospire.

 

Instructiuni de semanare si recoltare Seminte Ridichi de luna Tricolor 3g

Semanare: aprilie – mai, iulie – septembrie. Se seamana la distanta 20 cm x 5 cm.

Recoltare: mai – iunie, septembrie – octombrie.

Bogate in zinc, magneziu, vitaminele B6, C si K, ridichile de luna Tricolor ajuta digestia, mentinerea greutatii corporale adecvate, previn imbatranirea prematura a celulelor din corp. Va recomandam sa consumati ridichile de luna Tricolor in stare proaspata, alaturi de anumite preparate culinare sau in salate de legume colorate si gustoase.

Specificatii

Producator Kertimag
Perioada de vegetatie Extra-timpuriu
Culoare Alb, Galben, Violet
Perioada de recoltare Primavara, Toamna

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie