Repelent anti cartita 1L

Repelent anti cartita 1L – indepartati cartitele din gradina dumneavoastra cu granulele cu extract de usturoi. Actioneaza non-invaziv.

51

Cantitate

Cumpără în rate?

Mai multe informații

Repelent anti cartita – granule cu extract de usturoi, care indeparteaza cartitele din gradinile si de pe pajistile dumneavoastra. Actioneaza non-invaziv asupra cartitelor, ele fiind alungate de mirosul puternic al acestui produs.

Caracteristici Repelent anti cartita 

Repelentul anti cartita este un produs granular, destinat alungarii cartitelor de pe pajisti si gradini.

Granulele au in compozitia lor extract de usturoi, esente de origine naturala si diverse materiale argiloase inerte. Deoarece cartitele au simtul mirosului foarte bine dezvoltat, acest repelent de tip TP19 le indeparteaza fara sa aiba o actiune asupra lor.

Repelentul anti cartita se utilizeaza incepand cu luna februarie si pana in luna noiembrie. O aplicare a produsului actioneaza pe o durata de 2-3 saptamani. Eficienta tratamentului scade in cazul irigatiilor sau al ploilor abundente si este necesara aplicarea unei doze noi.

Doze de aplicare repelent anti cartita: 2 capace dozator cu granule/mp gradina sau pajiste; daca se aplica produsul direct in galeriile cartitelor, sunt necesare 4-5 asemenea capace.

 

 

 

Specificatii

Producator Vebi
Ambalaj produs flacon 1 L
Substanta activa esente naturale, extract de usturoi, materiale argiloase inerte
Utilizare Igiena publica
Daunatori combatuti Cartite

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie