Seminte fasole urcatoare Albenghino (10g, 100g, 200g)

Seminte fasole urcatoare Albenghino (10g ,100g)- seminte de fasole urcatoare, soi tardiv foarte productiv, cultivat pentru boabe uscate. Este considerata unul dintre alimentele care contribuie la mentinerea sanatatii colonului.

Mai multe informații

Seminte fasole urcatoare –Albenghino (10g ,100g)- seminte de fasole urcatoare, soi tardiv foarte productiv, cultivat pentru boabe uscate. Este considerata unul dintre alimentele care contribuie la mentinerea sanatatii colonului.

Caracteristici Seminte fasole urcatoare –Albenghino (10g ,100g)

Fasolea esta una dintre cele mai raspandite legume din tara nostra, cultivata special pentu boabe uscate. Fasolea se gaseste intr-o varietate de marimi, forme si gusturi. Ea este plina de substante nutritive si fibre, fie ca este proaspata, uscata, congelata sau conservata. De la aceasta planta se poate consuma atat pastaia verde cat si boboul uscat.

Fasolea urcatoare Albenghino poate ajunge la 2-2.5 m inaltime si are nevoie de sistem de sustinere sau se poate cultiva intercalat cu alte plante inalte. Este un soi tardiv cu o perioada de vegetatie de 80-85 zile.

Pentru a beneficia de o recolta bogata cat mai mult timp, fasolea trebuie irigata, mai ales in perioadele secetoase, temperatura optima fiind de 20-25°C.

In pastaie sunt 6-7 boabe de culoare alb-crem cu forma oval-plata.

Instructiuni de semanare si recoltare Seminte fasole urcatoare Albenghino (10g, 100g)

Semanare: mai, direct in camp la o distanta de 70x40

Recoltare: iunie – octombrie

Utilizare : Fasolea alba cu bob se foloseste la prepararea unor retete culinare in special la ciorbe, supe, salate, cat si in industria conservelor.

Consumati fasolea urcatoare Albenghino plina de substante nutritive si fibre, care contribuie la mentinerea sanatatii, accelereaza tranzitul intestinal, previne aparitia diabetului de tip 2, protejeaza inima si ajuta la slabit.

 

 

Specificatii

Producator Agrosem TG Mures
Perioada de vegetatie Tardiv
Destinatie Conservare, Consum in stare proaspata
Crestere Urcatoare
Culoare Alb crem
Forma ovala

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie