Seminte Dovlecel Zucchini Tondo di Piacenza 4g

Seminte Dovlecel Zucchini Tondo di Piacenza 4g – soi semi-tardiv de dovlecel fara vrej, cu fructe mici, sferice, care se pot consuma necojite. Cand ating diametrul de 8-10 cm, dovleceii sunt ideali pentru consum.  


4

Cantitate

Cumpără în rate?

Mai multe informații

Seminte Dovlecel Zucchini Tondo di Piacenza 4gsoi semi-tardiv de dovlecel fara vrej, cu fructe mici, sferice, care se pot consuma necojite. Cand ating diametrul de 8-10 cm, dovleceii sunt ideali pentru consum.  

Caracteristici Seminte Dovlecel Zucchini Tondo di Pianceza 4g

Tondo di Piacenza este un soi semi-tardiv de dovlecel zucchini, care se remarca prin fructele sale mici si rotunde. Plantele nu dezvolta vrej si produc fructe sferice, lucioase, de culoare verde inchis, cu dimensiune redusa.

Cand au diametrul de 8-10 cm acesti dovlecei se pot consuma necojiti. Cultura dovleceilor zucchini Tondo di Piacenza prefera umiditatea constanta, soare din abundenta si lipsa vantului. Solul trebuie sa fie afanat, bogat in substante nutritive, fara buruieni. Pentru o inflorire si fructificare pe termen indelungat este recomandat ca dovleceii sa fie recoltati continuu.

Instructiuni de semanare si recoltare Seminte Dovlecel Zucchini Tondo di Piacenza 4g

Semanare: aprilie – iunie, direct in camp, la distanta 60 cm x 40 cm. Se formeaza cuiburi cu cate 2-3 seminte fiecare, situate la 2 cm in sol. Semintele germineaza la temperaturi de 18-24 grade Celsius.

Recoltare:iulie – octombrie.

Dovlecelul zucchini Tondo di Piacenza are un continut semnificativ de vitamina C, care contribuie la mentinerea sanatatii sistemului imunitar si respirator. Consumul regulat de dovlecei ajuta la reducerea colesterolului rau si la imbunatatirea procesului digestiv. Dovlecelul zucchini Tondo di Piacenza se consuma alaturi de carne sau alte legume, pregatite la cuptor sau pe gratar.

 

Specificatii

Producator Kertimag
Perioada de vegetatie Semi-tardiv
Destinatie Comercializare, Consum, Consum in stare proaspata, Industrializare
Sistem de cultura Camp

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie