Seminte Ridichi de luna Sora 4g

Seminte Ridichi de luna Sora 4g – soi extra-timpuriu, care produce radacini tuberizate de culoare rosu aprins, forma sferica si dimensiunea de 4-5 cm. Pot fi cultivate in orice anotimp si nu sunt predispuse la dospire.

4

Cantitate

Cumpără în rate?

Mai multe informații

Seminte Ridichi de luna Sora 4gsoi extra-timpuriu, care produce radacini tuberizate de culoare rosu aprins, forma sferica si dimensiunea de 4-5 cm. Pot fi cultivate in orice anotimp si nu sunt predispuse la dospire.  

 

Caracteristici Seminte Ridichi de luna Sora 4g

Sora este un soi extra-timpuriu de ridichi de luna, recunoscut si apreciat pentru calitatea sa. Intr-o perioada scurta de timp, plantele dezvolta radacini tuberizate sferice, de culoare rosu aprins, cu dimensiunea de aproximativ 4-5cm.

Cultura ridichilor de luna Sora poate fi fortata in orice perioada din an. Se preteaza inclusiv pentru culturile in camp deschis. Este recomandat ca ridichile sa fie cultivate pe sol mijlociu, reavan, fertil. Plantele prefera locurile insorite, cu umiditate constanta. Acest soi este rezistent la dospire. Daca semanati plante care rasar lent, ridichile de luna Sora pot fi bune indicatoare de rand.  

 

Instructiuni de semanare si recoltare Seminte Ridichi de luna Sora 4g

Semanare: februarie – martie, in spatii protejate; aprilie – septembrie, direct in camp, la temperaturi de 18-20 grade Celsius. Semanarea se face la distanta 25 cm x 3 cm, la o adancime de 2 cm in sol. 

Recoltare: martie – octombrie.

Bogate in vitamina C, ridichile de luna Sora contribuie la mentinerea sanatatii sistemului vascular si imunitar. Continutul de potasiu din ridichi poate preveni aparitia osteoporezei si ajuta in procesul de eliminare a toxinelor din organism. Ridichile de luna Sora sunt recomandate pentru consum in stare proaspata, ele avand un gust usor intepator si o aroma delicioasa.

 

Specificatii

Producator Kertimag
Perioada de vegetatie Extra-timpuriu
Culoare Rosu-aprins
Perioada de recoltare Iarna, Primavara, Toamna, Vara

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie