Seminte Ridichi De Luna Sniezka 4g

Seminte Ridichi De Luna Sniezka 4g – soi semitimpuriu de ridichi rotunde si albe, pe care le puteti cultiva incepand cu primavara si pana toamna. Incercati sa le utilizati intr-o salata de legume, pentru un plus de culoare si savoare.

2.5

Cantitate

Cumpără în rate?

Mai multe informații

Seminte Ridichi De Luna Sniezka 4gsoi semitimpuriu de ridichi rotunde si albe, pe care le puteti cultiva incepand cu primavara si pana toamna. Incercati sa le utilizati intr-o salata de legume, pentru un plus de culoare si savoare.

Caracteristici Seminte Ridichi De Luna Sniezka 4g

Ridichea de luna Sniezka este un soi productiv de ridichi, ce poate fi cultivat din primavara pana toamna. Planta dezvolta o radacina rotunda, de culoare alba. Pe parcursul iernii, ridichile de luna Sniezka pot fi cultivate in spatii protejate (precum solariile). Acest soi este unul care nu lemnifica. Este o specie rezistenta la temperaturile scazute.

Instructiuni de semanarea si recoltare Seminte Ridichi De Luna Sniezka 4g

Semanare: martie - aprilie, august - septembrie, dupa schema 20 cm x 5 cm.

Recoltare: aprilie - mai, respectiv septembrie - octombrie. 

Ridichile De Luna Sniezka au un continut bogat de vitamina C si B6, zinc, fier si calciu. Au beneficii in mentinerea unei greutati corporale optime, sustinerea unei digestii bune, reglarea circulatiei sangvine si a metabolismului. Ridichea de luna Sniezka este recomandata pentru consumul in stare proaspata, fiind un ingredient gustos si crocant, ideal intr-o salata de legume.

Specificatii

Producator Agrosem TG Mures
Perioada de vegetatie Semi-timpuriu
Culoare Alb
Perioada de recoltare Periodic, Primavara, Toamna

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie