Seminte Lolium Perenne Mathilde (Raigras peren) 1kg

Seminte Lolium Perenne Mathilde (Raigras peren) 1kg – planta erbacee, perena, apreciata pentru rezistenta sa la pasunat, capacitatea de a se regenera repede dupa folosinta si de a se adapta la diverse conditii climaterice. Convingeti-va si dumneavoastra de calitatile superioare ale acestei graminee perena.

19.5

Cantitate

Cumpără în rate?

Mai multe informații

Seminte Lolium Perenne Mathilde (Raigras peren) 1kgplanta erbacee, perena, apreciata pentru rezistenta sa la pasunat, capacitatea de a se regenera repede dupa folosire si de a se adapta la diverse conditii climaterice. Convingeti-va si dumneavoastra de calitatile superioare ale acestei graminee perena.

 

Caracteristici Seminte Lolium Perenne Mathilde (Raigras peren) 1kg

  • planta erbacee, care se dezvolta sub forma unei tufe cu inaltime redusa;
  • sistemul de radacini fasciculate (in forma de manunchi) este bine dezvoltat, tulpina prezinta noduri si internoduri, iar inflorescenta are aspectul unui spic;
  • graminee perena ideala in amestecuri de ierburi pentru pajisti temporare sau pasuni pe termen lung;
  • se foloseste atat in cultura pura, cat si in amestecuri furajere, alaturi de timoftica, trifoi rosu, trifoi alb, ghizdei;
  • datorita rezistentei sale la temperaturi scazute si capacitatea de regenerare intr-un termen scurt, lolium perenne Mathilde este utilizat cu succes in sezonul rece pe terenuri sportive din zone cu clima temperata;
  • aceasta graminee este aleasa pentru spatiile verzi publice si pentru terenurile de golf pentru cursanti;
  • deoarece continutul de zahar din planta este mare, animalele o pot digera cu usurinta;
  • este utilizat in amestecuri furajere datorita valorilor nutritionale ridicate, care aduc beneficii pentru sanatatea animalelor.

 

Instructiuni de semanare si recoltare Seminte Lolium Perenne Mathilde (Raigras peren) 1kg

Semanare: incepand din primavara si pana tarziu in toamna. In monocultura sunt necesare 25-30kg de seminte pe fiecare hectar. Este recomandat ca semanarea sa fie realizata la adancimea de 2-3cm in sol.

Cultura de Lolium Perenne Mathilde reactioneaza pozitiv la fertilizarea cu ingrasaminte azotate. Daca plantelor le este asigurat un sol fertil, rata de productie creste semnificativ.

Lolium Perenne Mathilde sunt seminte de inalta calitate asigurand o cultura cu densitate mare, acoperind bine solul.

Daca se ofera conditii favorabile pentru dezvoltare, productia poate atinge 10 tone de substanta uscata per hectar. Longevitatea unei culturi de Lolium Perenne Mathilde este de 2-3 ani.  

Specificatii

Producator EVERDE
Destinatie cultura mare, Furaj, Pasunat, Spatii verzi
Utilizare Decoratiuni spatii verzi, Furaj, Gazon
Ambalaj Punga 1 kg

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie