Seminte Porumb zaharat Minigold 2g

Seminte Porumb zaharat Minigold 2g – soi de porumb zaharat de mici dimensiuni, ideali pentru muraturi sau consumati sub forma de garnitura, fierti sau fripti. Recoltati inainte ca boabele sa ajunga la maturitate!

3

Cantitate

Cumpără în rate?

Mai multe informații

Seminte Porumb zaharat Minigold 2g – soi de porumb zaharat de mici dimensiuni, ideali pentru muraturi sau consumati sub forma de garnitura, fierti sau fripti. Recoltati inainte ca boabele sa ajunga la maturitate!

 

Caracteristici Seminte Porumb zaharat Minigold 2g

Minigold este un soi de porumb zaharat de mici dimensiuni. Plantele ating inaltimea de aproximativ 180-200cm. Cultura de porumb zaharat Minigold se dezvolta optim la temperaturi de 25-30 grade Celsius, in locuri insorite. Solul trebuie sa fie mijlociu, fertil, bogat in humus. Stiuletii de porumb zaharat Minigold se recolteaza cand ating 10-12cm lungime si nu sunt inca pe deplin maturi.

 

Instructiuni de semanare si recoltare Seminte porumb zaharat Minigold 2g

Semanare: mai, direct in camp, la distanta 70 cm x 25 cm. Semanarea se face intr-un sol cu temperatura de minim 10-12 grade Celsius, la adancimea de 1,5 cm.

Recoltare: iulie – august.

Bogat in acid folic, porumbul zaharat Minigold contribuie la mentinerea sanatatii vaselor de sange si reduce riscul de aparitie al bolilor cardiovasculare. Consumul regulat de porumb zaharat aduce organismului un aport sanatos de vitamina B1, care ajuta la imbunatatirea memoriei si previne aparitia bolilor precum Alzheimer. Porumbul zaharat Minigold este utilizat cu succes la obtinerea muraturilor, insa poate fi consumat si fiert sau fript.

Specificatii

Producator Kertimag
Rezistenta la boli (HR/IR) nespecificat
Interval maturitate (zile) semitimpuriu
Cantitate 2g

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie