Seminte Tomate cherry Datterino F1 0,2g

Seminte Tomate cherry Datterino F1 0,2g – soi extra-timpuriu, foarte productiv, cu crestere nedeterminata. Aceste tomate de tip cherry sunt considerate a fi printre cele mai dulci si aromate soiuri. 

 

11

Cantitate

Cumpără în rate?

Mai multe informații

Seminte Tomate cherry Datterino F1 0,2gsoi extra-timpuriu, foarte productiv, cu crestere nedeterminata. Aceste tomate de tip cherry sunt considerate a fi printre cele mai dulci si aromate soiuri.

 

Caracteristici Seminte Tomate cherry Datterino F1 0,2g

Tomatele Datterino F1 apartin unui soi extra-timpuriu de rosii tip cherry, cu crestere nedeterminata. Plantele se dezvolta viguros si produc fructe carnoase de mici dimensiuni, cu forma alungita. Acest soi de tomate cherry este recunoscut si apreciat pentru gustul foarte dulce si aroma deosebita pe care le are. Hibridul Datterino F1 este extrem de productiv.

Instructiuni de semanare si recoltare Seminte Tomate cherry Datterino F1 0,2g

Semanare: februarie – martie, in rasadnita; aprilie – mai, direct in camp. Rasadurile obtinute se transplanteaza in luna mai, la distanta 70 cm x 35 cm. 

Recoltare: iulie – septembrie.

Tomatele cherry Datterino F1 reprezinta o sursa valoroasa de licopen, beta-caroten, vitamina C si antioxidanti, fiind benefice in prevenirea cancerului si la imbunatatirea vederii. Datorita gustului extrem de dulce si placut, aceste tomate cherry sunt ideale pentru consum in stare proaspata, dar si in retete de paste, pizza etc.

Specificatii

Producator seminte Prima Sementi
Perioada de vegetatie Extra-timpuriu
Destinatie Consum, Consum in stare proaspata, Industrializare
Sistem de cultura Camp, Sere si solarii incalzite, Solarii neincalzite
Crestere Nedeterminata
Marime Mica

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie