Seminte Varza chinezeasca Pak choi Baby Leaf Shanghai 2.5g

Seminte Varza chinezeasca Pak choi Baby Leaf Shanghai – tip de varza chinezeasca ce nu dezvolta capatani. Consumati aceste frunze bogate in vitamine, selenium si beta-caroten, pentru a preveni cancerul pulmonar sau de colon.

5

Mai multe informații

Seminte Varza chinezeasca Pak choi Baby Leaf Shanghai – tip de varza chinezeasca ce nu dezvolta capatani. Consumati aceste frunze bogate in vitamine, seleniu si beta-caroten, pentru a preveni cancerul pulmonar sau de colon.

Caracteristici Seminte Varza chinezeasca Pak choi Baby Leaf Shanghai

Aceasta varietate de varza chinezeasca nu formeaza capatani, ci frunze netede, verzi si o tulpina carnoasa, dulce. Pentru o dezvoltare optima, pak choi Shanghai necesita un sol bine drenat, bogat in nutrienti. Plantele trebuie sa fie situate in semi-umbra. In caz contrar, se formeaza flori si mai apoi seminte, rezultand o recolta de semite pak choi.

Instructiuni de semanare si recoltare Seminte Varza chinezeasca Pak choi Baby Leaf Shanghai

Semanare: martie - mai, septembrie - octombrie, dupa schema 10 cm x 3 cm.

Recoltare: dupa 15-20 zile de la semanare.

Consumul regulat de varza chinezeasca pak choi poate reduce riscul de cancer pulmonar sau de colon. Datorita continutului bogat de seleniu, vitaminele C si E, beta-caroten, pak choi ajuta la protectia celulelor impotriva radicalilor liberi. Planta poate fi consumata in stare proaspata, in salate, dar si utilizata in anumite supe.

 

Specificatii

Producator Agrosel
Perioada de vegetatie Extra-timpuriu
Destinatie Comercializare, Consum in stare proaspata, gradini hobby, Industrializare
Sistem de cultura Balcon, Camp, Ghiveci
Marime Mica

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie