Seminte Varza creata Raketa 2g

Seminte Varza creata Raketa 2g – soi extra-timpuriu de varza creata cu capatani galben-verzui, usor ascutite, ce au greutatea de aproximativ 0,6–0,9kg. Plantele sunt rezistente la ger, iar capatanile se consuma in stare proaspata.

3.5

Cantitate

Cumpără în rate?

Mai multe informații

Seminte Varza creata Raketa 2gsoi extra-timpuriu de varza creata cu capatani galben-verzui, usor ascutite, ce au greutatea de aproximativ 0,6–0,9kg. Plantele sunt rezistente la ger, iar capatanile se consuma in stare proaspata.

 

Caracteristici Seminte Varza creata Raketa 2g

Varza creata Raketa este un soi extra-timpuriu, ce produce capatani de mici dimensiuni, usor ascutite, globuloase. Ele ating greutatea de 0,6-0,9kg si au culoarea galben-verzui. Acest soi este destinat culturilor in camp, fiind rezistent la ger. Plantele au cerinte moderate fata de temperatura si lumina, insa necesita apa din abundenta si situarea intr-un sol reavan, fertil, bine drenat.

 

Instructiuni de semanare si recoltare Seminte Varza creata Raketa 2g

Semanare: februarie, in rasadnita. Se seamana la adancimea de 1–2cm in sol, cand temperaturile depasesc 5 grade Celsius. Transplantarea se face in aprilie, la distanta 50 cm x 30 cm.

Recoltare: iunie – iulie.

Datorita continutului bogat de fier si calciu, varza creata Raketa este benefica in prevenirea anemiei si a osteoporozei. Consumata regulat, varza creata Raketa sustine o digestie sanatoasa si ajuta la mentinerea greutatii corporale dorite.

Specificatii

Producator Kertimag
Perioada de vegetatie Extra-timpuriu
Destinatie Comercializare, Consum, Consum in stare proaspata, Industrializare
Sistem de cultura Camp
Marime 0,6 - 0,9 kg

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie