Seminte Spanac Matador 250g

Seminte Spanac Matador 250g – soi semitimpuriu, rezistent la iernare. Produce plante viguroase, cu frunze de culoare verde inchis, netede, cu forma ovala. 

9.9

Cantitate

Cumpără în rate?

Mai multe informații

Seminte Spanac Matador 250gsoi semitimpuriu, rezistent la iernare. Produce plante viguroase, cu frunze de culoare verde inchis, netede, cu forma ovala.

 

Caracteristici Seminte Spanac Matador 250g

Matador este un soi semitimpuriu de spanac, apreciat de cultivatori pentru rezistenta sa la iernarea in camp. Plantele cresc viguros si produc frunze ovale, cu aspect neted si culoare verde inchis. Spanacul se dezvolta optim la 15-17 grade Celsius, insa rezista si la temperaturi mai scazute. Tijele florale sunt emise tarziu. Cultura de spanac prefera lumina mai redusa, un sol bogat in humus, afanat, reavan. Sunt plante iubitoare de apa si necesita o umiditate constanta a solului.  

 

Instructiuni de semanare si recoltare Seminte Spanac Matador 250g

Semanare: martie – aprilie, august – septembrie, la distanta 15 cm x 5 cm.

Recoltare: aprilie – mai, octombrie. Spanacul Matador este un soi rezistent la iernatul in camp.

Datorita continutului bogat de acid folic, vitaminele A, B6, C si K, magneziu si fitonutrienti, spanacul Matador contribuie la reglarea tensiunii arteriale, mentinerea sanatatii sistemului imunitar si nervos, prevenirea anemiei. Spanacul Matador poate fi utilizat cu succes la prepararea de paste, tarte, salate, supe.

Specificatii

Producator Agrosel
Perioada de vegetatie Semi-timpuriu

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie