Seminte Spanac Baby Leaf Saga F1 3g

Seminte Spanac Baby Leaf Saga F1 – soi timpuriu de spanac baby. Se recolteaza la 15-20 de zile de la semanare. Consumati frunzele fragede si aromate, pentru continutul bogat de flavonoide, carotenoide si vitamina C, care mentin sanatatea pielii, oaselor, a sistemului imunitar si digestiv.

 

5

Cantitate

Cumpără în rate?

Mai multe informații

Seminte Spanac Baby Leaf Saga F1  – soi timpuriu de spanac baby. Consumati frunzele fragede si aromate, pentru continutul bogat de flavonoide, carotenoide si vitamina C, care mentin sanatatea pielii, oaselor, a sistemului imunitar si digestiv.

Caracteristici Seminte Spanac Baby Leaf Saga F1 

Spanacul Saga F1 dezvolta frunze baby, mai dulci si mai fragede decat ale spanacului clasic. Frunzele au dimensiuni mici, forma ovala si sunt atasate de cate un petiol lung. Spanacul se dezvolta optim in conditii moderate de temperatura, intr-o zona insorita. Avantajul spanacului baby este faptul ca poate fi cultivat chiar si pe balcon, in ghiveci.

Instructiuni de semanare si recoltare Seminte Spanac Baby Leaf Saga F1 

Semanare: martie – octombrie, la distanta de 5 cm x 2 cm.

Recoltare: dupa 15–20 de zile de la semanare.

Va recomandam sa consumati frunzele de baby spanac atat in salate, smoothie-uri sau diverse preparate culinare. Bogat in vitaminele A, C, K, fier, iod, zinc, magneziu, calciu, spanacul Saga F1 aduce beneficii in ceea ce priveste sistemul muscular si osos, activitatea metabolica a organismului, sistemul imunitar.

 

Specificatii

Producator Agrosel
Perioada de vegetatie Timpuriu
Destinatie Comercializare, Congelare, Consum in stare proaspata, gradini hobby, Industrializare
Sistem de cultura Balcon, Camp, Ghiveci
Marime Mica

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie