Seminte BIO Busuioc 0.8g

Seminte BIO Busuioc – planta aromatica, cu frunze mari, bogate in uleiuri volatile. Plantele se dezvolta rapid, sunt productive si ating inaltimea de 70-80cm.

7.3

Cantitate

Cumpără în rate?

Mai multe informații

Seminte BIO Busuioc – planta aromatica, cu frunze mari, bogate in uleiuri volatile. Plantele se dezvolta rapid, sunt productive si ating inaltimea de 70-80cm.

 

Caracteristici Seminte BIO Busuioc 

Busuiocul este o planta anula, cunoscuta si apreciata pentru aroma intensa, deosebita. Aceasta planta aromatica dezvolta frunze mari, ce contin o cantitate semnificativa de uleiuri volatile cand sunt in stare proaspata. La maturitate, busuiocul atinge aproximativ 70-80cm inaltime. Pentru o dezvoltare optima, cultura de busuioc necesita temperaturi ridicate, umiditate in cantitati moderate, un loc insorit cu sol reavan. Semintele din acest ambalaj acopera o suprafata de 150-170 metri liniari.

 

Instructiuni de semanare si recoltare Seminte BIO Busuioc 

Semanare: martie, in spatii protejate. Rasadurile se transplanteaza in luna mai, la distanta 20 cm x 25 cm.

Recoltare: iunie – august.

Busuiocul este bogat in minerale, antioxidanti precum luteina si betacaroten, vitaminele A si C. Este benefic la prevenirea cancerului, trateaza tusea, stresul, durerile de cap, afectiunile cutanate. Atat proaspete, cat si deshidratate, frunzele de busuioc se utilizeaza cu succes la prepararea pastelor, salatelor, limonadelor.

Specificatii

Producator Agrosel
Durata de viata anuala

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie