Seminte Rucola Baby Leaf 8g

Seminte Rucola Baby Leaf 8g – soi timpuriu, ce dezvolta frunze crestate pe margini, de dimensiuni mici si culoare verde intens. Consumati frunzele tinere de rucola, pentru a va imbogati alimentatia cu o multitudine de vitamine si aminoacizi. Se recolteaza la 25 de zile de la semanare.

5

Cantitate

Cumpără în rate?

Mai multe informații

Seminte Rucola Baby Leaf 8gsoi timpuriu, ce dezvolta frunze crestate pe margini, de dimensiuni mici si culoare verde intens. Consumati frunzele tinere de rucola, pentru a va imbogati alimentatia cu o multitudine de vitamine si aminoacizi.

Caracteristici Seminte Rucola Baby Leaf 8g

Acest soi timpuriu de rucola este apreciat pentru frunzele sale mici (“baby”), subtiri si aromate. Baby rucola este ideala pentru cultivarea pe balcon, in ghivece. Desi nu este o planta pretentioasa, prefera zonele insorite, insa nu direct in bataia puternica a soarelui. Un alt aspect pozitiv este faptul ca nu necesita ingrasaminte sau stropire cu substante chimice, deoarece rucola preia din sol tot ceea ce are nevoie.

Instructiuni de semanare si recoltare Seminte Rucola Baby Leaf 8g

Semanare: martie – octombrie, dupa schema 5 cm x 2 cm.

Recoltare: la 25 de zile de la semanare.

Va recomandam sa utilizati frunzele tinere de rucola in stare proaspata , in salate sau ca topping pe diverse preparate culinare (precum pizza, paste), pentru a oferi o aroma usor amaruie si picanta retetelor dumneavoastra. Pe langa gustul deosebit, rucola are un continut important de vitamina A, C si K, beta-caroten si minerale, benefice in combaterea cancerului, mentinerea oaselor sanatoase, detoxifierea organismului.

 

 

 

Specificatii

Producator Agrosel
Perioada de vegetatie Timpuriu
Destinatie Comercializare, Consum in stare proaspata, gradini hobby, Industrializare
Sistem de cultura Balcon, Camp, Ghiveci
Marime Mica

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie