Seminte drajate Ridichi de luna Cherry Belle 150 sem.

Seminte drajate Ridichi de luna Cherry Belle 150 sem. – soi timpuriu cu radacina globuloasa, de culoare rosu intens. Dupa 55 zile de la semanare, va puteti bucura de ridichi crocante si zemoase. Datorita formei regulate a semintelor, ele pot fi semanate cu precizie.

4

Mai multe informații

Seminte drajate Ridichi de luna Cherry Belle 150 sem.soi timpuriu cu radacina globuloasa, de culoare rosu intens. Dupa 55 zile de la semanare, va puteti bucura de ridichi crocante si zemoase. Datorita formei regulate a semintelor, ele pot fi semanate cu precizie.

 

Caracteristici Seminte drajate Ridichi de luna Cherry Belle 150 sem.

Ridichea de luna Cherry Belle este un soi timpuriu, care ajunge la maturitate fiziologica dupa circa 55 zile de vegetatie. Plantele dezvolta radacini tuberizate globuloase, de culoare rosu intens. Pulpa radacinii este alba, crocanta si are gust usor iute. Se cultiva pe durata intregului an, in spatii protejate, dar si in camp. Acest soi nu este predispus la lignificare. Deoarece lipsa apei din sol cauzeaza intensificarea gustului iute, este recomandat ca nivelul de umiditate sa ramana constant. Semintele drajate de ridichi Cherry Belle asigura un semanat de precizie prin forma lor regulata. Ele au un invelis de ingrasamant, ce contribuie la cresterea si dezvoltarea armonioasa a plantelor. 

 

Instructiuni de semanare si recoltare Seminte drajate Ridichi de luna Cherry Belle 150 sem.

Semanare: februarie – aprilie, august – octombrie. Se pot semana atat in spatii neprotejate, cat si in sere, solarii. Distanta de semanare este 12-15 cm x 3-4 cm.

Recoltare: martie – mai, septembrie – octombrie.

Ridichile de luna Cherry Belle sunt eficiente in tratarea problemelor respiratorii, asigura o digestie buna si contribuie la detoxifierea organismului. Atat radacinile tuberizate, cat si frunzele tinere de ridichi Cherry Belle se pot consuma in stare proaspata sau chiar adaugate in supe. Semintele de ridichi sunt folosite sub forma de pulbere la tratarea ranilor infectate.

Specificatii

Producator Agrosel
Perioada de vegetatie Timpuriu
Culoare Rosu-intens
Perioada de recoltare Primavara, Toamna

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie