Seminte Porumb zaharat Golden Bantam (20g, 50g, 100g)

Seminte Porumb zaharat Golden Bantam (20g, 50g, 100g) – soi semitimpuriu, care in aproximativ 78 zile produce boabe dulci, de culoare galben deschis. Este un soi traditional, cunoscut si apreciat, foarte productiv.

 

Cumpără în rate?

Mai multe informații

Seminte Porumb zaharat Golden Bantam (20g, 50g, 100g)soi semitimpuriu, care in aproximativ 78 zile produce boabe dulci, de culoare galben deschis. Este un soi traditional, cunoscut si apreciat, foarte productiv.

 

Caracteristici Seminte Porumb zaharat Golden Bantam (20g, 50g, 100g)

Porumbul zaharat Golden Bantam este un soi semitimpuriu, care produce boabe dulci, cu aroma placuta. Stiuletii se dezvolta pana la 16-18cm lungime, iar fiecare dintre ei prezinta 8 randuri cu boabe de porumb. Cultura de porumb zaharat Golden Bantam necesita irigare suplimentara incepand cu momentul infloririi. Este recomandat ca plantele sa fie situate pe un sol fertil, intr-un loc cu lumina din abundenta.

 

Instructiuni de semanare si recoltare Seminte Porumb zaharat Golden Bantam (20g, 50g, 100g)

Semanare: aprilie – iunie, in spatii neprotejate, la distanta 60 cm x 30 cm. La temperaturi de 10-12 grade Celsius, semintele germineaza in aproximativ 12-20 zile. Semanarea se face la adancimea de 2-3cm in sol.

Recoltare: iunie – septembrie.

Boabele de porumb zaharat Golden Bantam sunt pregatite pentru consum dupa 10 minute de fierbere a stiuletilor proaspat recoltati. Pastrarea se poate realiza prin conservare sau congelare. Zeaxantina si luteina din porumbul zaharat Golden Bantam contribuie la protectia vederii si a pielii. Consumul de porumb dulce regleaza tractul intestinal si scade nivelul colesterolului rau.

Specificatii

Producator Agrosem TG Mures, Kertimag
Rezistenta la boli (HR/IR) nespecificat
Interval maturitate (zile) semitimpuriu
Cantitate 100 g, 20 g, 50 g

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie