Seminte Spanac Matador (100g, 1kg)

Seminte Spanac Matador (100g, 1kg) – soi semitimpuriu, ce produce frunze netede, de culoare verde intens, bogate in potasiu, fier, magneziu, vitamina K, benefice sanatatii noastre. Va puteti bucura o perioada indelungata de frunze fragede si gustoase, deoarece tijile florale apar tarziu.

Cumpără în rate?

Mai multe informații

Seminte Spanac Matador (100g, 1kg)soi semitimpuriu, ce produce frunze netede, de culoare verde intens, bogate in potasiu, fier, magneziu, vitamina K, benefice sanatatii noastre. Va puteti bucura o perioada indelungata de frunze fragede si gustoase, deoarece tijile florale apar tarziu.

 

Caracteristici Seminte Spanac Matador (100g, 1kg)

Spanacul Matador este un soi semitimpuriu, ce are potential ridicat de productie in conditii optime pentru dezvoltare. Acest soi poate fi cultivat atat in sezonul cald, cat si in cel rece, deoarece se remarca prin rezistenta sa la temperaturile scazute. Plantele dezvolta frunze netede si lucioase, de culoare verde intens. Spanacul Matador este iubitor de apa, insa umiditatea excesiva cauzeaza aparitia anumitor boli precum Putregaiul rasadurilor si Fusarioaza. Cultura de spanac prefera solurile bine drenate si fertile, din locurile insorite sau cu semiumbra. Plantele rezista la iernatul in camp si emit cu intarziere tijele florale.    

 

Instructiuni de semanare si recoltare Seminte Spanac Matador (100g, 1kg)

Semanare: februarie – martie, iulie – octombrie, in spatii neprotejate. Semanarea se face la distanta 25 cm x 4 cm.

Recoltare: aprilie – iunie, octombrie – noiembrie.  

Consumul de spanac Matador ajuta la prevenirea anemiei, la detoxifierea si intarirea organismul. Pigmentii si fitonutrientii din spanac ofera pielii noastre protectie impotriva razelor solare nocive. Spanacul Matador poate fi consumat proaspat, in salate sau sucuri, dar si folosit la prepararea unor retete culinare gustoase.

Specificatii

Producator Agrosem TG Mures
Perioada de vegetatie Semi-timpuriu

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie