Seminte Dovleac de copt Muscade de Provence 2g

Seminte Dovleac de copt Muscade de Provence 2g – soi tardiv cu fructe de culoare portocaliu-verzui, forma turtit-lobata si gust dulce. Cultivati si dumneavoastra acest soi, care se adapteaza cu usurinta la solul si clima noastra.

2.5

Cantitate

Cumpără în rate?

Mai multe informații

Seminte Dovleac de copt Muscade de Provence 2gsoi tardiv cu fructe de culoare portocaliu-verzui, forma turtit-lobata si gust dulce. Cultivati si dumneavoastra acest soi care se adapteaza cu usurinta la solul si clima noastra.

 

Caracteristici Seminte Dovleac de copt Muscade de Provence 2g

Dovleacul de copt Muscade de Provence este un soi tardiv, ale carui fructe turtite se recolteaza dupa prima bruma din toamna. Plantele produc fructe cu pulpa portocalie, groasa si aromata. Coaja de culoare portocaliu-verzui prezinta adancituri. Desi nu este pretentioasa, planta de dovleac se dezvolta ideal pe solurile neutre sau usor acide, bogate in humus si lipsite de buruieni. Daca se aplica o folie neagra de mulcire la infiintarea culturii, nu va ma fi necesara combaterea buruienilor. Sistemul de radacini este puternic ramificat, ceea ce ofera dovleacului de copt Muscade de Provence rezistenta la perioadele cu seceta.  

 

Instructiuni de semanare si recoltare Seminte Dovleac de copt Muscade de Provence 2g

Semanare: aprilie, direct in camp, la distanta 150 cm x 100 cm. Semanarea se face la adancimea de 2,5-4cm in sol. Semintele germineaza optim la temperaturi de minim 10 grade Celsius.

Recoltare: octombrie – noiembrie. Fructele pot fi pastrate o perioada indelungata in spatii uscate si racoroase.

Dovleacul de copt Muscade de Provence este bogat in vitamina C si betacaroten, ce contribuie la mentinerea sanatatii sistemului imunitar, a pielii si a ochilor. Fiind o sursa bogata de fibre, dovleacul de copt este un aliment important in curele de slabire si imbunatateste digestia. Dovleacul de copt Muscade de Provence este folosit in supe, piure, sucuri si alte preparate culinare, carora le ofera un gust dulce placut si o textura cremoasa. 

Specificatii

Producator Agrosem TG Mures
Perioada de vegetatie Tardiv
Destinatie Comercializare, Consum, Gradina, Industrializare, Pastrare
Sistem de cultura Camp

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie