Seminte BIO Broccoli Calabrese Natalino 2g

Seminte BIO Broccoli Calabrese Natalino – soi extratimpuriu, care produce capatani mijlocii ca dimensiune, cu greutatea de 300-400g. Este o varietate cu potential de productie ridicat.

7.3

Cantitate

Cumpără în rate?

Mai multe informații

Seminte BIO Broccoli Calabrese Natalino – soi extratimpuriu, care produce capatani mijlocii ca dimensiune, cu greutatea de 300-400g. Este o varietate cu potential de productie ridicat.

 

Caracteristici Seminte Bio Broccoli Calabrese Natalino

Broccoli Calabrese Natalino este un soi extratimpuriu, foarte productiv. Plantele produc capatani de dimensiuni mijlocii, cu greutatea de aproximativ 300-400g. Este recomandat ca broccoli Calabrese Natalino sa fie consumat cat mai curand dupa recoltare, deoarece inflorescentele se ofilesc cu usurinta. Cultura de broccoli necesita un sol bine drenat, fertil, bogat in bor, greu, insa nu lutos. Plantele de broccoli prefera locurile insorite, cu temperaturi intre 15 si 25 grade Celsius.

 

Instructiuni de semanare si recoltare Seminte BIO Broccoli Calabrese Natalino

Semanare: februarie – martie, in spatii protejate. Dupa 45 de zile de la semanare, rasadurile obtinute se transplanteaza la distanta 40 cm x 40 cm.

Recoltare: mai – iunie.

Datorita continutului ridicat de fibre, broccoli Calabrese Natalino sustine procesul digestiv si ajuta la mentinerea unei greutati corporale adecvate. Bogat in vitaminele A si C, broccoli contribuie la imbunatatirea vederii si a pielii. Broccoli Calabrese Natalino poate fi congelat, fiert, pregatit la aburi sau in cuptor.

 

Specificatii

Producator Agrosel
Destinatie Congelare, Consum, cultura mare
Perioada de recoltare Primavara

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie