Seminte BIO Dovlecel Black Beauty 2.5g

Seminte BIO Dovlecel Black Beauty – soi semitimpuriu de dovlecei cu forma cilindrica, miez alb si coaja verde inchis. Are potential de productie ridicat.

 

5.9

Cantitate

Cumpără în rate?

Mai multe informații

Seminte BIO Dovlecel Black Beauty  – soi semitimpuriu de dovlecei cu forma cilindrica, miez alb si coaja verde inchis. Are potential de productie ridicat.

 

Caracteristici Seminte BIO Black Beauty 

Black Beauty este un soi semitimpuriu de dovlecei, cu perioada de vegetatie intre 60 si 75 zile. Cultura de dovlecel Black Beauty necesita lumina din abundenta, temperaturi intre 18 si 30 grade Celsius. Solul trebuie sa fie reavan, bine drenat si fertil. Daca doriti sa recoltati mai curand fructele, este recomandat ca la infiintarea culturii sa folositi rasaduri produse in spatii protejate. Continutul de seminte din acest ambalaj acopera o suprafata de 10-12 metri liniari. Acest soi este unul foarte productiv. 

 

Instructiuni de semanare si recoltare Seminte BIO Black Beauty 

Semanare: aprilie – mai, iulie – august, direct in camp, la distanta 150 cm x 50 cm.

Recoltare: iulie – octombrie.

Este recomandat sa consumati atat miezul, cat si coaja dovleceilor Black Beauty, deoarece contin o multitudine de substante active, benefice organismului uman. Dovlecelul Black Beauty este folosit cu succes la prepararea tocanelor, supelor, tartelor si a salatelor.  

Specificatii

Producator Agrosel
Perioada de vegetatie Semi-timpuriu
Destinatie Comercializare, Consum, Consum in stare proaspata, cultura mare, Industrializare
Sistem de cultura Camp

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie