Seminte Marar 3.5g

Seminte Marar  – planta anuala, bogata in vitamine, antioxidanti si minerale, benefice pentru mentinerea unui metabolism optim. Se pot consuma frunzele si inflorescentele, atat proaspete, cat si deshidratate.

 

3

Cantitate

Cumpără în rate?

Mai multe informații

Seminte Mararplanta anuala, bogata in vitamine, antioxidanti si minerale, benefice pentru mentinerea unui metabolism optim. Se pot consuma frunzele si inflorescentele, atat proaspete, cat si deshidratate.

 

Caracteristici Seminte Marar 

Mararul este o planta anuala, ale carei frunze se pot recolta dupa 25-30 zile de la semanare. Semintele acesteia se matureaza dupa aproximativ 90 de zile. Mararul rezista bine la temperaturi scazute si se dezvolta optim la 16-19 grade Celsius. Este necesar ca plantele sa fie situate intr-un loc insorit, pentru a avea o aroma intensa. Trebuie evitat excesul de umiditate. Semintele din acest pachet sunt tratate cu substante organice si acopera o suprafata de 390 metri liniari.

 

Instructiuni de semanare si recoltare Seminte Marar 

Semanare: martie – mai, iulie, direct in camp. Semanarea se face dupa schema 20 cm x 2-3 cm.

Recoltare: mai – octombrie.

Frunzele mararului se pot consuma in stare proaspata, deshidratate sau chiar congelate. Mararul ofera o aroma deosebita si prospetime diverselor retete culinare in care este utilizat. 

Specificatii

Producator Agrosel - soi romanesc
Durata de viata anuala

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie