Seminte Tomate Lillagro 0.60g

Seminte Tomate Lillagro 1g – soi semitimpuriu, are crestere nedeterminata si dezvolta fructe gustoase, de culoare roz-mov. Tomatele, cu greutatea de 200–250g, sunt ideale pentru consumul in stare proaspata.

 

 

3

Cantitate

Cumpără în rate?

Mai multe informații

Seminte Tomate Lillagro 1gsoi semitimpuriu, are crestere nedeterminata si dezvolta fructe gustoase, de culoare roz-mov. Tomatele, cu greutatea de 200–250g, sunt ideale pentru consumul in stare proaspata.

 

Caracteristici Seminete Tomate Lillagro 1g

Tomatele Lillagro sunt un soi de rosii semitimpurii. Plantele au o crestere nedeterminata. Dezvolta fructe globuloase cu gust deosebit, de culoare roz-mov si cu greutatea de aproximativ 200–250g.    

 

Instructiuni de semanare si recoltare Seminte Tomate Lillagro 1g

Semanare: martie, intr-un spatiu protejat; aprilie – mai, in locul definitiv . Rasadurile obtinute in martie se transplanteaza in lunile aprilie – mai, la distanta 90 cm x 25 cm.

Recoltare: iulie – august.

Se recomanda consumul in stare proaspata al tomatelor Lillagro, ele oferind o aroma delicioasa oricarei salate. Datorita continutului bogat de licopen, vitamina A si carotenoizi, tomatele Lillagro contribuie la mentinerea sanatatii pielii, oaselor si a ochilor.

Specificatii

Producator seminte Agrosel
Perioada de vegetatie Semi-timpuriu
Destinatie Comercializare, Consum, Consum in stare proaspata
Sistem de cultura Camp, Sere si solarii incalzite, Solarii neincalzite
Crestere Nedeterminata
Marime 200 - 250 g

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie