Seminte Patrunjel de radacina Berliner (10g, 50g)

Seminte Patrunjel de radacina Berliner (10g, 50g) – soi semi-tardiv de patrunjel cu radacina semilunga, alba, de forma conica. Ideal pentru consum in stare proaspata, dar si pentru pastrare.

Cumpără în rate?

Mai multe informații

Seminte Patrunjel de radacina Berliner (10g, 50g)soi semi-tardiv de patrunjel cu radacina semilunga, alba, de forma conica. Ideal pentru consum in stare proaspata, dar si pentru pastrare.

 

Caracteristici Seminte Patrunjel de radacina Berliner (10g, 50g)

Patrunjelul de radacina Berliner este un soi semi-tardiv, ce are potential de productie ridicat. Planta dezvolta o radacina tuberizata semilunga (15–20cm), de culoare alba, cu forma conica. Pulpa radacinii are gust dulceag si culoare alba, iar la exterior nuanta poate ajunge pana la alb-cenusiu. Pentru o dezvoltare optima, patrunjelul necesita un loc insorit, cu sol fertil, bine drenat.   

 

Instructiuni de semanare si recoltare Seminte Patrunjel de radacina Berliner (10g, 50g)

Semanare: februarie – iunie, octombrie- noiembrie, dupa schema 40 cm x 15–20 cm. Semintele germineaza intr-un timp optim (15 zile) la temperaturi intre 15 si 20 grade Celsius.

Recoltare: aprilie – octombrie.

Datorita continutului bogat de antioxidanti, vitaminele A, C si K, calciu, cupru, fosfor si cupru, radacina de patrunjel Berliner aduce importante beneficii sistemului imunitar , reduce aparitia tumorilor si a pietrelor la rinichi. Avand un gust dulce, aromat, patrunjelul de radacina Berliner poate fi consumat in stare proaspata in salate sau ca atare, dar si in diferite preparate alimentare.

Specificatii

Producator Prima Sementi
Perioada de vegetatie Semi-tardiv
Destinatie Comercializare, Consum, Consum in stare proaspata, cultura mare, Industrializare, Pastrare
Tip radacina

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie