Seminte Tomate Noire de Crime 0.5g

Seminte Tomate Noire de Crime 0.5g – soi productiv cu fructe aromate, rotund-turtite, de culoare rosu inchis, maroniu. Cultivati acest soi de tomate, pentru a recolta fructe gustoase si zemoase, ideale in salate sau preparate culinare.

3.5

Cantitate

Cumpără în rate?

Mai multe informații

Seminte Tomate Noire de Crime 0.5gsoi productiv cu fructe aromate, rotund-turtite, de culoare rosu inchis, maroniu. Cultivati acest soi de tomate pentru a recolta fructe gustoase si zemoase, ideale in salate sau preparate culinare.

Caracteristici Seminte Tomate Noire de Crime 0.5g

Tomatele Noire de Crime sunt un soi originar de langa Marea Neagra. Plantele dezvolta fructe cu o greutate de aproximativ 150–250g, cu forma rotund-turtita. Intensitatea culorii tomatelor este determinata de conditiile de lumina si temperatura. Plantele cresc viguros si ating inaltimea de 1,7–2,5m. Tomatele Noire de Crime sunt rezistente la diverse boli.

Instructiuni de semanare si recoltare Seminte Tomate Noire de Crime 0.5g

Semanare: martie, in rasadnita. Se face la temperaturi de minim 14 grade Celsius, la o adancime de 1 cm in sol. Transplantarea rasadurilor are loc in luna mai, la distanta de 130 cm x 40 cm.

Recoltare: august – septembrie.

Datorita cantitatii mari de antioxidanti pe care o contin, tomatele Noire de Crime pot reduce riscul de aparitie al bolilor cardiovasculare, diabetului si cancerului. Consumati aceste tomate aromate in stare proaspata, in salate sau alaturi de anumite retete culinare, dar si procesate.

 

 

 

Specificatii

Producator Kertimag
Perioada de vegetatie Semi-tardiv
Destinatie Comercializare, Conservare, Consum in stare proaspata, Industrializare
Sistem de cultura Camp, Sere si solarii incalzite, Solarii neincalzite
Crestere Nedeterminata
Marime 150 - 250 g

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie