Seminete Vinete Bianca Di Imola 0,5g

Seminte Vinete Bianca Di Imola 0,7g – soi semitimpuriu de vinete albe, carnoase, cu gust deosebit. Fructele oval-alungite, cu greutatea medie de 460g sunt benefice sistemului digestiv, vascular si nervos.

3

Cantitate

Cumpără în rate?

Mai multe informații

Seminte Vinete Bianca Di Imola soi semitimpuriu de vinete albe, carnoase, cu gust deosebit. Fructele oval-alungite, cu greutatea medie de 460g sunt benefice sistemului digestiv, vascular si nervos.

 

Caracteristici Seminte Vinete Bianca Di Imola

Bianca Di Imola este un soi semitimpuriu de vinete albe. Este destinat culturilor in camp. Planta dezvolta fructe cu greutatea de aproximativ 460g si cu forma oval-alungita. Pulpa prezinta o consistenta carnoasa, iar pocalul verde este lipsit de spini. Plantele necesita un sol fertil, nisipos, lumina si caldura din abundenta. Desi trebuie irigate cu cantitati mari de apa, este important sa se evite udarea in exces, mai ales in perioada plantarii rasadurilor.

 

Instructiuni de semanare si recoltare Seminte Vinete Bianca Di Imola 

Semanare: februarie – martie, intr-un spatiu protejat. Rasadurile se transplanteaza in camp in luna mai, la distanta 70–80 cm x 40–45 cm.

Recoltare: iulie – octombrie.

Gatite pe gratar, la abur, coapte sau la cuptor, vinetele Bianca di Imola isi pastreaza aroma delicata, savoarea si textura placuta. Acest soi de vinete are un continut de antioxidanti mai mare decat in cazul celor mov. Bogate in vitamina K si bioflavonoide, vinetele Bianca Di Imola ajuta la mentinerea sanatatii sistemului vascular si la reducerea riscului de infarct miocardic. Datorita continutului mare de fibre si mic de calorii, contribuie la reglarea digestiei si la mentinerea greutatii corporale potrivite.

Specificatii

Producator Prima Sementi
Perioada de vegetatie Semi-timpuriu
Destinatie Comercializare, Congelare, Conservare, Consum, Industrializare
Sistem de cultura Camp

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie