Seminte Dovlecel la metru Sicilian Snake 2g

Seminte Dovlecel la metru Sicilian Snake 2g – soi de dovlecel cu fructe gustoase, crem-verzui, ce pot depasi lungimea de 1 m. Fructele se consuma dupa 100 zile de vegetatie, iar plantele au nevoie de suport pentru sustinere.

2.5

Mai multe informații

Seminte Dovlecel la metru Sicilian Snake 2gsoi de dovlecel cu fructe gustoase, crem-verzui, ce pot depasi lungimea de 1 m. Fructele se consuma dupa 100 zile de vegetatie, iar plantele au nevoie de suport pentru sustinere.

 

Caracteristici Seminte Dovlecel la metru Sicilian Snake 2g

Dovlecelul la metru Sicilian Snake este un soi semi-tardiv, cu crestere nedeterminata. Plantele produc fructe lungi, crem-verzui, cu forma cilindrica, ce pot depasi 1 m lungime. Pentru o dezvoltare optima a dovleceilor, trebuie sa se asigure un loc insorit, fara buruieni, cu sol afanat, adanc. Cultura necesita apa din abundenta, insa rezista si la perioade scurte de seceta.  

 

Instructiuni de semanare si recoltare Seminte Dovlecel la metru Sicilian Snake 2g

Semanare: aprilie – mai, direct in camp, dupa schema 80 cm x 80 cm. Plantele au nevoie de suport pentru sustinere.

Recoltare: iulie – octombrie.

Va recomandam sa consumati dovlecelul la metru Sicilian Snake pentru continutul sau bogat in fibre, vitaminele A, B1, B6, B12 si C, zinc, fosfor, potasiu, care contribuie la mentinerea unui sistem cardiovascular sanatos, la protectia impotriva cancerului de colon. Dovlecelul la metru Sicilian Snake se prepara la cuptor, pe gratar sau fiert, insa are un gust delicios si consumat in stare proaspata, intr-o salata.  

Specificatii

Producator Agrosem TG Mures
Perioada de vegetatie Semi-tardiv
Destinatie Comercializare, Consum, Consum in stare proaspata, Industrializare
Sistem de cultura Camp

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie