Ingrasamant cu ciuperci micorizante universal After Plant (1kg)

Ingrasamant cu ciuperci micorizante universal After Plant 1kg contine ciuperci micorizante si NPK si este destinat fertilizarii legumelor, pomilor fructiferi, copacilor, arbustilor si plantelor ornamentale.

Mai multe informații

Ingrasamant cu ciuperci micorizante universal After Plant 1kg contine ciuperci micorizante si NPK si este destinat fertilizarii legumelor, pomilor fructiferi, copacilor, arbustilor si plantelor ornamentale.

Cum actioneaza Ingrasamant cu ciuperci micorizante universal After Plant 1kg

Micoriza este relatia simbiotica dintre ciupercile micorizante si sistemul de inradacinare al plantei. Peste 80% din plante traiesc de peste 450 mil de ani in simbioza cu un organism remarcabil - ciupercile micorizante. 

Sporul de micoriza germineaza in sol si isi croieste drumul spre cea mai apropiata radacina, pe care o colonizeaza. Ciuperca penetreaza radacina si creaza o retea interna de ciuperci in interiorul radacinei, prin care ciuperca si planta schimba apa, zahar si nutrienti. 

Hifa continua sa se dezvolte in afara radacinilor, formand o retea extinsa de filamente fine, care acopera de 700 ori mai multa suprafata de sol decat radacina initiala a plantei. Acest sistem secundar extrage un supliment de apa si nutrienti care ajuta la dezvoltarea spectaculoasa a plantei.

Avantajele Ingrasamantului cu ciuperci micorizante universal After Plant 1kg

- duce la extinderea sistemului radicular
- creste capacitatea de absorbtie a apei si a substantelor nutritive
- contribuie la stimularea infloririi

Cum se aplica Ingrasamantul cu ciuperci micorizante universal After Plant 1kg

→ Pomi fructiferi, arbusti, copaci: 100 g de doua ori pe an. Se presara in jurul circumferintei plantei, se uda si se grebleaza

→ Legume si flori: 50 g, de doua ori pe an, in sezonul de crestere. Se presara in jurul circumferintei plantei, se uda si se grebleaza.

→ Straturi de flori: pana la 100 g/mp, in acelasi mod ca la celelalte plante

Ingrasamantul cu ciuperci micorizante universal After Plant universal 1kg contine:

    • - specii de ciuperci micorizante, complet naturale
    • - N - 2%
    • - N solubil in apa - 0,8%
    • - P2O5 total - 0,1%
    • - K2O total - 7,4%

Specificatii

Plante tratate Arbori, Arbusti fructiferi, Ardei, Ardei solarii, Azalee, Bacopa, Begonia, Bonsaiuri, Broccoli, Butasi lemnificati si semilemnificati, Cais, Capsun, Cartof, Castraveti, Castraveti solarii, Ceapa, Cires, coacaz negru, Conopida, Crin , Crizanteme, Cucurbitacee, Dovlecei, Fasole, Flori, Garoafe, Gerbera sera, Gloxinia, Gutui, Legume, Mar, Mazare, Morcov, Mure, Muscate, Nectarin, Par, Pastarnac, Petunia, Piersic, Pomi fructiferi, Praz, Ridichi, Salata, Spanac, Telina, Tomate, Trandafiri, Varza, Vinete, Zmeura
Producator Plantworks ltd
Elemente Azot (N), Ciuperci micorizante, Fosfor (P2O5), Potasiu (K2O)
Aplicare ingrasamant In pamant
Ambalaj Punga 1 kg

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie