Pastile din turba Jiffy + cofraj - pachet pentru obtinere rasaduri

Pastile din turba Jiffy + cofraj -  pachet pentru o semanare usoara, rapida intr-o turba fertila si sterila! Pastilele din turba Jiffy de dimensiuni diferite, in cofraje Jiffy speciale necesare pentru o semanare precisa, permit dezvoltarea si obtinerea rasadurilor sanatoase intr-un mod sigur si economic!

 

Cumpără în rate?

Mai multe informații

Caracteristici Pastile din turba Jiffy + cofraj - pachet pentru obtinere rasaduri:

Pachet creat pentru a veni in ajutorul dumnevoastra in obtinerea de rasaduri de legume, flori cat mai sanatoase cu pierderi minime!

Pastilele din turba Jiffy presate sunt tot mai raspandite in cercul agricultorilor, deoarece prezinta numeroase avantaje:

- permit dezvoltarea armonioasa a rasadurilor → asigura fiecarei seminte conditiile optime pentru germinare, dezvoltarea unui sistem radicular sanatos 

- previne socurile de transplantare - rasadurile se transplanteaza in locul definitiv in pamant cu tot cu pastila

- fiind o turba inbogatita in ingrasaminte, asigura elementele nutritive necesare dezvoltarii viguroase a rasadurilor, in primele doua saptamani dupa semanare

- previn aparitia bolilor rasadurilor,  deoarece pastilele sunt obtinute din truba sterila 

- sunt o varianta economica de semanare fara efort suplimentar de manevrare, transport → se elimina manevrarea greoaie a unui volum mare de pamant si totodata se elimina cheltuielile cu ingrasaminte de start, dezinfectanti de sol, lucrarile de repicat etc.

 

Mod de utilizare Pastile din turba Jiffy + cofraj - pachet obtinere rasaduri:

Pastilele presate din turba Jiffy se aseaza in Cofrajele Jiffy din plastic, cu dimensiunile cavitatilor create in concordanta cu dimensiunile pastilelor, dupa care se hidrateaza cu apa. Dupa expandarea pastilelor in orificul prevazut asezati semintele de legume, flori etc. ( de obicei cate o samanta) in fiecare pastila si acoperiti putin cu turba. Ati si terminat cu semanatul! 

Pastilele din turba Jiffy de 33 mm se recomanda pentru obtinerea rasadurilor din seminte de dimensiuni mici, de obicei in cazul florilor, celelalte de 41 si 44 mm sunt destinate obtinerii rasadurilor legume.

Simplu, economic si foarte eficient, alegeti acum Pastile din turba Jiffy + cofraj - pachet obtinere rasaduri!

Specificatii

Producator Holland Farming

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie