Dezinfectant sol Nemasol 510

Dezinfectant sol Nemasol 510 - destinat tratamentului la sol, aplicat inaintea infiintarii culturii, cu efect fungicid, insecticid, nematocid si erbicid. Scapati de bolile si daunatorii din sol dintr-o singura aplicare!

Cumpără în rate?

Mai multe informații

Dezinfectant sol Nemasol 510 - destinat tratamentului la sol, aplicat inaintea infiintarii culturii, cu efect fungicid, insecticid, nematocid si erbicid. Scapati de bolile si daunatorii din sol dintr-o singura aplicare!

Cum actioneaza dezinfectantul de sol Nemasol 510

Aplicat in special in sere si solarii, Nemasol 510, in contact cu umezeala din sol formeaza un gaz sterilizant, cu actiune asupra: agentilor patogeni, insectelor si nematozilor din sol. In plus Nemasol 510, are si un efect erbicid reducand semnificativ rezervele de buruieni din culturile tratate.

Avantajele aplicarii Nemasol 510

- aplicare usoara datorita formularii lichide

- actiune multipla 4 in 1 - fungicid + insecticid + nematocid + erbicid

- sterilizeaza rapid si eficient solul prin fumigare 

- protectie de lunga durata - cel putin pe 2 cicluri succesive

- nu lasa reziduri toxice in sol

Cum se aplica Nemasol 510

Se recomanda aplicarea dezinfectantului de sol Nemasol 510, in sistem de irigare prin picurare, astfel produsul ajunge uniform pe sol si actioneaza la fel de eficient pe toata suprafata tratata. 

Pentru a obtine efectul maxim al produsului, dupa aplicare, solul trebuie acoperit cu o folie, timp de 2 saptamani. Timp in care gazul format de dezinfectant ramane in contact cu agentii patogeni, daunatorii din sol . Dupa aprox. 2 saptamani, se inlatura folia si inainte de a infiinta o cultura se face un test de rasarire, cu seminte de creson/ridichi/salata. Daca semintele rasar, inseamna ca solul este pregatit, daca nu mai trebuie sa asteptati cu infiintarea culturii, pana ce se evapora toata cantitatea de gaz dezinfectant din sol.

Tratamentul trebuie aplicat cu cel putin 21 de zile inainte de semanare, iar solul trebuie sa aiba o temperatura de minim 15°C in momentul aplicarii tratamentului.

Cultura

Agentul daunator

Doza

Tomate, castraveti

(sere si solarii)

Agenti patogeni, daunatori, buruieni

700 L/ha, cu minim 21 de zile inainte de semanare

 - dilutia recomandata este de 1-5 %, iar doza de apa trebuie calculata in asa fel incat sa se pastreze doza de omologare a produsului/suparafat tratata

Substanta activa Dezinfectant sol Nemasol 510

- substanta activa: metam de sodiu 510 g/l, lichid solubil in apa

Specificatii

Plante tratate Castraveti solarii, Tomate solarii
Producator Sumi Agro
Substanta activa metam de sodiu
Boli combatute Agenti patogeni de sol + daunatori + nematozi
Aplicare produs Sol
Mod de actiune De contact, Preventiv
Ambalaj Bidon 25 L

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie