Seminte Sfecla de petiol Baby Leaf 4g

Seminte Sfecla de petiol Baby Leaf – soi de sfecla ce creste pana la inaltimea de 25-35cm si dezvolta frunze mari, de culoare rosu-purpuriu. Este ideala atat pentru culturile in camp, dar si pe balcon, in ghiveci.

5

Mai multe informații

Seminte Sfecla de petiol Baby Leaf soi de sfecla ce creste pana la inaltimea de 25-35cm si dezvolta frunze mari, de culoare rosu-purpuriu. Este ideala atat pentru culturile in camp, cat si pe balcon, in ghiveci.

Caracteristici Sfecla de petiol Baby Leaf 

Sfecla de petiol este o planta ce dezvolta mai mult frunzele si tulpinile in timp ce radacinile mai putin. Aceste frunze mari, purpurii si aromate, sunt ideale pentru consum in stare proaspata, dar si prelucrate termic pentru a fi utilizate in diverse retete culinare. Semintele sfeclei de petiol pot fi folosite drept condiment.

Instructiuni de semanare si recoltare Sfecla de petiol Baby Leaf 

Semanare: martie - octombrie, dupa schema 5 cm x 2 cm. Pentru a se dezvolta in conditii optime, planta necesita temperaturi intre 15 si 25 grade Celsius, sol fertil, afanat, bine drenat si un loc insorit.

Recoltare: dupa 20 de zile de la semanare.

Datorita continutului de magneziu, calciu si potasiu, sfecla de petiol poate contribui la scaderea tensiunii arteriale. Vitamina K , regasita in frunzele acestei plante, imbunatateste sanatatea oaselor.  

 

Specificatii

Producator Agrosel

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie